Topp 10 presciption kosthold narkotika

October 18Hvis du er betydelig overvektig eller har slitt med vekttap for en lengre periode, kan det ikke være nok å bare endre matvaner eller øke din fysiske aktivitet. Følgelig med legen din kan foreslå en resept diett pille å behandle fedme og noen av de farlige medisinske tilstander det kan forårsake. Disse slankepiller kan være foreskrevet for kortsiktig eller langsiktig bruk, og har blitt sagt å være effektiv når den kombineres med et sunt kosthold og regelmessig mosjon.

Phentermine

Phentermine er en appetitt suppressant som vanligvis foreskrevet for kortsiktig bruk. Denne pillen reduserer appetitten og forsterker følelsen av å være full. Det fungerer ved å øke serotonin. Det er ganske billig, sammenlignet med andre typer reseptbelagte slankepiller. Vanlige bivirkninger er diaré, rastløshet, søvnløshet og seksuelle problemer.

Meridia

Meridia er en appetitt suppressant som øker serotonin, dopamin og noradrenalin i hjernen. Det er foreskrevet for kortsiktig bruk og anbefales for pasienter med fedme-relaterte sykdommer, inkludert høyt blodtrykk og diabetes. Vanlige bivirkninger er magesmerter, angst, svimmelhet, hodepine og kvalme.

Xenical

Xenical virker ved å blokkere ca 30% av kosttilskudd fett fra å bli absorbert. Det kan være foreskrevet for kortsiktig eller langsiktig bruk og fungerer best i forbindelse med et sunt kosthold. Bivirkninger inkluderer fet lekkasje, magesmerter, gass og avføring haster.

Adderall

Selv om mer vanlig foreskrevet for å behandle ADD, undertrykker Adderall appetitt og er noen ganger foreskrevet som et vekttap narkotika. Det er et amfetamin og derfor har potensiale for å være vanedannende. Vanlige bivirkninger er svimmelhet, kvalme og halsbrann.

bontril

Bontril er en kortsiktig appetitt suppressant som bør definitivt bli kombinert med et sunt kosthold. Det har blitt bemerket at mange pasienter som tar Bontril få vekten de tapte når de slutter å ta den. Noen pasienter kan bygge en toleranse for Bontril, og vanlige bivirkninger inkluderer rastløshet, angst, munntørrhet og endringer i sexlysten.

Didrex

Didrex er en kortsiktig diett pille som fungerer på samme måte en amfetamin og undertrykker appetitten. Angst, rastløshet, søvnløshet og hodepine er vanlige bivirkninger.

Adipex-P

Adipex-P er en populær form for phentermine og arbeider for å etterligne adrenalin, øke hjertefrekvensen og redusere appetitten. Bivirkninger inkluderer diaré, rastløshet og søvnløshet.

Ionamin

Ionamin er en diett pille som ofte forskrives til pasienter med spesielt svake mager. Det fungerer på samme måte som en amfetamin og kan forårsake bivirkninger som angst og søvnløshet.

Tenuate

Tenuate er en appetitt suppressant som er foreskrevet til pasienter med ekstrem fedme og kan hjelpe pasienter som også sliter med høyt kolesterol, hjertesykdom og høyt blodtrykk. Bivirkninger inkluderer forstoppelse, kvalme og oppkast.

Sanorex

Sanorex presser appetitten og er foreskrevet for kortsiktig bruk. Vanlige bivirkninger er svimmelhet, nervøsitet, angst og mageproblemer.

advarsler

Reseptbelagte slankepiller bør bare tas nøyaktig som anvist av lege eller apotek. Gravide kvinner bør ikke ta slankepiller. Hvis du opplever bivirkninger, snakk med legen din umiddelbart.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com