Bivirkninger av Patanase

July 18

Bivirkninger av Patanase


Olopatadin er et stoff som selges i USA under Patanase merkenavn. Stoffet er en nesespray som er tilgjengelig på resept, og brukes til å behandle sesongmessige allergisk rhinitt eller høysnue. Pasienter bruker Patanase å avlaste nysing, kløe og andre nasal allergi symptomer. Stoffet er et antihistamin som reduserer allergisymptomer ved å blokkere histamin. En pasient bruker en pumpe for å sprøyte Patanase direkte inn i hans nese. Noen Patanase brukere har opplevd bivirkninger fra stoffet.

Mindre vanlige bivirkninger

Noen pasienter har rapportert bivirkninger til sine leger som er mindre vanlig enn effekten at en gjennomsnittlig pasient har. Ifølge Mayo Clinic, har noen pasienter rapportert neseblod eller sår hals mens du bruker Patanase. Noen mennesker har opplevd smerter i nedre del av ryggen eller siden. Hyppig vannlating og brennende smerter ved vannlating er rapportert. Noen pasienter har lagt merke til skyet urin eller blodig urin.

Sjeldne bivirkninger

Noen bivirkninger er kun rapportert i sjeldne tilfeller. Ifølge Mayo Clinic, har noen pasienter fortalt sine leger at de hadde hoste, frysninger og feber mens du bruker Patanase. Hodepine, leddsmerter og muskelsmerter er sjeldne effektene av stoffet. Diaré, kvalme og oppkast har oppstått. Noen mennesker har opplevd tretthet, søvnløshet eller tap av appetitt. Skjelving eller svetting har blitt rapportert av noen Patanase brukere.

Effekter med Forekomst ikke kjent

Hyppigheten av noen av de rapporterte bivirkninger av Patanase er ikke kjent. Ifølge Mayo Clinic, har noen allergikere rapportert svimmelhet, rask hjerterytme eller pustevansker når de er på stoffet. Noen mennesker har opplevd kløende hud, utslett eller gul hud. Andre symptomer har tatt med lys farget avføring, magesmerter eller dårlig ånde. Noen pasienter har rapportert gule øyne eller oppkast av blod.

Overdose Symptomer

Pasienter krever akutt medisinsk hjelp når de rapporterer symptomer på Patanase overdose. Ifølge Mayo Clinic, kan høye doser av Patanase føre til nervøsitet, angst eller irritabilitet. Rastløshet, risting og dyp pusting er rapportert i enkelte overdosetilfeller. Noen mennesker har rapportert nummenhet i hender, føtter eller munn. Overdosering kan forårsake tørr munn eller angst.

Non-Emergency bivirkninger

Noen bivirkninger kan være mild eller midlertidig, og krever en lege oppmerksomhet hvis de forverres eller vedvarer. Ifølge Mayo Clinic, har noen pasienter klaget over en bitter smak etter at de har brukt Patanase. Noen mennesker har opplevd irritasjon i halsen etter å ha tatt en dose av Patanase. Uvanlig tørste har blitt rapportert hos noen pasienter.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com