Hvordan å bryte i en Powerlifting Belt

January 21
Hvordan å bryte i en Powerlifting Belt

Selv om ikke hver person som løfter vekter trenger et belte, styrkeløftere definitivt trenger ekstra støtte og beskyttelse som en vektløfting belte tilbud. Styrkeløft belter er vanligvis laget av tykt lær, designet for å begrense mobiliteten til fordel for økt støtte. Styrkeløft belter er en enda bredde, mens vanlige belter avta mot fronten. Den ekstra materiale i styrkeløft belter er ofte stive og må brytes inn for at det skal være i det hele tatt behagelig for deg å bære.

Trinn 1

Bruk beltet så ofte som mulig. Skinnet vil bli mer fleksibel jo flere ganger beltet er slitt, spesielt under løfting økter hvor du vil bryte en svette. Svetten vil hjelpe myke skinn og beltet vil begynne å danne passer til kurvene i kroppen din.

trinn 2

Suge en bomullsdott i teknisk sprit og deretter gni inn i beltet for å bidra til å bryte ned fibrene i beltet. Etter bruk av rensevæske, kan du følge med et lag med vaselin for å ytterligere hjelpe myke beltet.

trinn 3

Rull beltet opp så stramt som mulig, med utstikkerne vendt innover. Plasser en tung vekt på toppen av beltet, noe som vil bidra til pause i skinn. Slagg blokker fungerer bra, så du kan la blokken på i lang tid. Noen vektløfting selv kjøre bilen sin over en rullet opp beltet i et forsøk på å bryte i beltet så mye som mulig.

advarsler

  • Du vil at beltet til å forbli noe stiv for å sikre at det fortsatt gir nok støtte.

Du trenger

  • Bomullsdotter
  • rubbing alkohol
  • vaselin
  • Slagg blokk

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com