Trouble miste vekt mens du ammer

May 3
Trouble miste vekt mens du ammer

Kvinner i en sunn vekt kan forvente å få alt fra 25 til 35 pounds under graviditet og taper bare ca 14 av disse pounds ved levering. Etter den første postpartum måned, kan ikke-ammende nye mødre trygt miste ca to pounds per uke, eller 8 pounds per måned. For en rekke grunner, bør mødre som ammer gå ned i vekt på en mye langsommere. Hvis du har problemer med å miste noen vekt i det hele tatt, kan små endringer i livsstil sette deg i riktig retning.

Quick Vekttap

Kroppen din trenger kalorier for å produsere morsmelk. Det finnes ingen bestemt antall kalorier du bør spise for å opprettholde tilbudet, generelle anbefalinger faller mellom 2000 til 2700 kalorier per dag. Sterkt begrense kaloriinntaket i et forsøk på å gå ned i vekt kan redusere melkeproduksjonen. Hvis du spiser for få kalorier i flere dager, kan du ikke legge merke til en umiddelbar endring i melk, babyens fôring tidsplan eller hans vektøkning. Men når din forsyningen blir berørt, barnet ditt vil sannsynligvis mate sjeldnere og får mindre melk på hver fôring, bremse sin vekst. Rask vekttap kan også frigjøre fett-lagret giftstoffer, som for eksempel kvikksølv, dioksiner og PCB, i blodet, og dermed din morsmelk.

Slow Vekttap

Din evne til å gå ned i vekt mens du ammer avhenger av aktivitetsnivå, kaloriinntak, kosttilskudd valg og metabolisme. En sikker rate av vekttap for ammende mødre er 1 til 2 pounds. per måned, med start etter den første postpartum måned. Hvis du amme babyen din i 12 måneder, kan du trygt miste opptil 22 pounds uten at det går din helse eller melketilførselen. Med mindre du er overvektig, mister mer enn 4,5 pounds per måned er regnet for mye. Overvektige kvinner kan miste opptil 1,5 pounds per uke, eller 6 pounds per måned, uten å påvirke sin melk forsyning.

kosttilskudd endringer

Hvis du har problemer med å miste de anbefalte en til to pounds per måned, vurdere dine kosttilskudd valg. En av de viktigste reglene for amming er at du ikke bør tillate deg selv å være sulten. Ikke hindre deg fra å oppleve en innledende sult pang ved å spise for mye eller for ofte. I stedet svare på kroppen din når du føler deg sulten. For å holde seg frisk, spiser et balansert kosthold som inneholder rikelig med grønnsaker, frukt, hele korn, magre proteiner og magre meieriprodukter. Limit bearbeidet mat eller mat med tilsatt sukker, som begge er høyt i tomme kalorier.

Fysisk aktivitet

Innlemme trening eller annen fysisk aktivitet i din rutine for å hjelpe deg å oppnå en sunn vekttap. Fordi du må forbrenne rundt 3500 kalorier mer enn du forbruker for å miste et pund av fett, prøv å brenne opp til en ekstra 7000 kalorier per måned for å miste 2 pounds. Dette beløper seg til ca 117 til 233 færre kalorier om dagen - som du kan oppnå ved å gå en tur. Hvis du ennå ikke har tid til trening, prøver å være så aktiv som mulig rundt i huset. Stå mer enn du sitte, gå rundt oftere og utføre lettere husarbeid på en daglig basis.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com