Magnesium og perifer karsykdom

June 21

Magnesium og perifer karsykdom


Ifølge US Department of Agriculture (USDA) kosten retningslinjer, de fleste amerikanske voksne ikke spiser nok magnesium, et mineral viktig for helsen. Magnesium mangel forverrer perifer arteriell sykdom (PAD), som rammer om lag 8 millioner amerikanere. The American Heart Association mener at PAD øker hjerteinfarkt eller hjerneslag risiko opp til fem ganger. Legge magnesium til kosthold kan redusere både risiko og effekter av PAD.

Perifer karsykdom (PAD)

Perifer karsykdom er en sirkulasjons sykdom av skipene som frakter oksygenrikt blod fra hjertet til kroppens vev. I PAD, fettavleiringer bygge seg opp på blodårene, innsnevring dem og begrense blodtilførselen til hjertet, hjernen, nyrer, mage, armer, ben og føtter. Mangel på oksygen til vevene fører til tretthet, kramper, hjerteinfarkt eller hjerneslag.

PAD Frequency

PAD effekter opp til 20 prosent av amerikanerne over en alder av 65. Fordi risikoen for PAD stiger med alderen. USDA kostholdsundersøkelser viser at amerikanere, spesielt de eldre, spiste for lite magnesium på 1990-tallet, og har fortsatt ikke økt inntak av magnesium tilstrekkelig. Som USAs eldre befolkning vokser, er det sannsynlig at magnesiummangel og PAD vil fortsette å være et betydelig problem.

Økt inntak av magnesium Reduserer PAD Risk

Supplere din diett med en multivitamin som inneholder magnesium, eller spise magnesium-rik mat kan redusere risikoen og ettervirkningene av PAD. En 2007 studie i European Journal of Nutrition viser at oral magnesium tilskudd for hjertesviktpasienter redusert blodåre betennelse og forbedret prognose. I 2004 studie i tidsskriftet Stroke, Low-Serum Magnesium Spår nevrologiske bivirkninger hos pasienter med avansert Åreforkalkning, konkluderte med at magnesiummangel forårsaket økt risiko for slag hos pasienter med perifer karsykdom, indikerer magnesium tilskudd ville hjelpe pasienter med avansert fettlaget buildup i arteriene .

magnesium Anbefalinger

The USDA anbefaler å spise en rekke matvarer snarere enn å ta magnesium tilskudd. Anbefalt daglig inntak av magnesium for voksne er 400 milligram. Mengden av magnesium du trenger kan øke med alder eller endring i den medisinske tilstanden.

magnesium Kilder

Matvarer rike på magnesium er grønne grønnsaker som brokkoli og spinat, nøtter, frø, tørkede bønner, hele korn, brød og frokostblandinger. Sjømat, kjøtt, melk, ost og yoghurt er også gode magnesiumkilder. Koke mat for kortest mulig tid og i den minste mengden av vann er mulig, fordi soaking og matlaging nedgang tilgjengelig magnesium.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com