Hvordan bruke naturlige alternativer til slankepiller

March 16

Hvordan bruke naturlige alternativer til slankepiller


Slankepiller virker på to nivåer for å hjelpe deg å miste vekt. De hjelper dempe sult og øke energinivået. Det finnes en rekke problemer med slankepiller da disse kan forårsake avhengighet, stress hjertet, forstyrre den normale metabolske prosesser, føre til angst og mer. Mens naturlige alternativer til slankepiller også arbeide for å dempe sult og øke energi, er det mindre sannsynlig å være skadelig for helsen din eller forårsake avhengighet.

Bruksanvisning

1 Drikk burdock te mellom måltidene for å hjelpe dempe appetitten. En stor naturlig alternativ til slankepiller, kan burdock hjelpe til med vekttap ved å redusere cravings, øke metabolismen og rensing av lymfesystemet. For å lage te, la det småkoke en unse av burdock rot for hver liter vann i ca tjue minutter.

2 Stopp sukker cravings og øke energi med naturlig fennikel og nesle te, en flott kombinasjon for vekttap. Kok ca 3 kopper vann og fjern fra varmen før du legger en ts. av fennikel frø og 2 ts. av nesle blader. La te å bratt i 5 minutter før du drikker. Ikke drikk mer enn 3 kopper fennikel te daglig, som høye doser kan være skadelig.

3 Styrk immunforsvaret og hjelpe dempe sult ved å ta linfrø før måltider. 1 ss. av pulverisert linfrø lagt til juice eller vann før måltider vil hjelpe deg å spise mindre, som linfrø utvides opp til fem ganger en gang i magen. Linfrø er også en god kilde til kostfiber og er lastet med vitaminer, proteiner og andre næringsstoffer kroppen trenger.

4 Øke energi og fettstoffskiftet med den beste dietten pille alternativ der ute, grønn te. Du kan drikke så mye grønn te som du vil i løpet av dagen for å øke din energi og hjelp i vekttap. Grønn te er ikke bare bra for vekttap, hjelper det hindre hulrom, beskytter kroppen mot frie radikaler, senker kolesterolet, bedrer immunforsvaret og mer.

5 Ta alle naturlige ginseng kosttilskudd hver morgen for å bidra til å øke energi og gå ned i vekt. Ginseng oppveier anabole og katabole handlinger fett eller lipider, proteiner og karbohydrater, og hjelper kroppen til å brenne kalorier raskere. Ginseng kan også bidra til å avlaste stress og tretthet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com