Foods å unngå for panikkanfall

July 20
Foods å unngå for panikkanfall

Et panikkanfall er thae plutselig følelse av intens frykt, angst og opprørt. Utbruddet er brå og kanskje ikke har identifiserbare triggere. Et angrep kan vare fra 30 sekunder til over 30 minutter. Noen mennesker føler at de har et hjerteinfarkt fordi puls og åndedrett øker. Brystsmerter kan også oppleves. Dette er en psykologisk tilstand, men hjerte etiologi må utelukkes av helsepersonell. Matvarer ikke forårsake panikkanfall, men bestemte seg kan forverre symptomene.

koffein~~POS=TRUNC Foods

Koffein er et sentralstimulerende til den menneskelige kroppens sentralnervesystemet. Dette betyr at midlertidig, vil det gi deg økt energi, forhøyet blodtrykk og rask puls, ifølge National Institutes of Health. Mange ønsker denne effekten for å våkne opp kroppen, men disse symptomene kan sammensatte et panikkanfall. Hvis du har en historie med panikkanfall, unngå matvarer med koffein som sjokolade, kaffe iskrem og desserter med kaffe eller sjokolade. Vær oppmerksom på frokostblandinger eller frokost barer som bruker sjokolade som smakstilsetning. Unngå koffein etter middag, råder Oregon State University for å minske angst.

Høyt sukker matvarer

Sukker kan stimulere kroppen midlertidig. Noen ganger er denne følelse er referert til som en "sukker innlegg." Sukker kan forverre et panikkanfall og over tid, kan en diett høy i sukker føre til forhøyet blodtrykk. Noen sukker er greit, men det bør ikke overstige 10 prosent av din totale kalorier, ifølge Verdens helseorganisasjon. Unngå høyt sukker mat som kake, donuts og paier. I stedet fokuserer på frukt som har lavere sukkerinnhold.

alkohol

Enhver form for alkohol må unngås hvis du har en historie med panikkanfall, som anbefalt av Florida Helse Finder nettsted. Alkohol svinger sukker i kroppen som kan påvirke humøret og psykiske lidelser som panikkanfall. Øl og vin er vanlige former for alkohol, men mange desserter inneholder alkohol som rum kake, tiramisu og trøfler. Vær også klar over kjeks og kaker tilberedt med ekte vanilje ekstrakt da dette inneholder alkohol. Det er en god idé å lese ernæring etikettene på matvarer det er snakk om.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com