Bed Bug behandlinger for hud Infestation

June 22

Veggdyr gjemme seg i sengen hele dagen, men våkner opp om natten for å bite sovende mennesker, vanligvis i ansiktet, nakke, armer og hender, ifølge MayoClinic.com. Omtrent på størrelse med et eple frø, disse rød-brun bugs forårsake kløende røde flekker på huden, ofte med en mørkere senter, som har en tendens til å klynge i sett på tre. Veggedyr biter er sjelden alvorlige og lett å behandle. Jo mer skremmende problemet er å bli kvitt smitten.

Hjem rettsmidler

Den rødhet og kløe av Veggedyr biter tar vanligvis en uke eller to for å bort av seg selv, ifølge MayoClinic.com. Men det er mulig å redusere symptomene raskere med over-the-counter produkter. Disse inkluderer aktuelle kremer som inneholder hydrokortison å lindre kløe og inflammasjon, samt muntlig antihistaminer. Det er en god idé å vaske biter grundig med såpe og vann, ifølge SkinCarePhysicians.com, en tjeneste av American Academy of Dermatology. Bruk av isen på biter kan redusere noe av hevelsen.

Når bør du oppsøke lege

Hvis en hudinfeksjon utvikler seg fra skrape Veggedyr biter, kan det kreve medisinsk behandling, ifølge MayoClinic.com. Symptomer på en infeksjon er smerter rundt bittet og en hvit, gul eller grønn utflod. En lege kan forskrive antibiotika for å behandle infeksjonen. Noen ganger mennesker utvikler en allergisk reaksjon som forårsaker alvorlig kløe, blemmer, utslett, feber og tretthet, og dette vil også kreve en lege besøk. Legene må kanskje behandle denne reaksjonen med en injeksjon av antihistamin, kortikosteroider eller adrenalin, i henhold til "Journal of American Medical Association."

Tackling Infestation

Veggdyr vil holde biting og forårsaker hudproblemer med mindre de er utryddet fra hjemmet, ifølge MayoClinic.com. Men dette er lettere sagt enn gjort, og kan kreve en profesjonell exterminator. Grundig støvsuging sengen og alle sprekker kan fjerne bedbugs, men det er vanskelig å nå alle sine gjemmesteder. Klær og sengetøy bør vaskes i vann oppvarmet til minst 120 grader Fahrenheit å drepe dem. Tørking av klær og sengetøy på høy varme kan også hjelpe. Det er også mulig å forebygge bitt av seg pyjamas som dekker så mye hud som mulig fordi veggdyr vanligvis ikke får gjennom klær.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com