Hvordan rapportere Elder Abuse i Ohio

March 10

The Ohio Department of Job og Family Services (ODJFS) håndterer tilfeller av eldre misbruk i staten. Barnet og familien Services (CFS) kontor i hvert fylke har en voksen Protective Services delen som undersøker alle anklager om overgrep, inkludert fysiske, seksuelle og følelsesmessige overgrep, samt omsorgssvikt og utnytting. The Ohio Coalition for Adult Protective Services (OCAPS) er en ideell organisasjon som arbeider med staten ved å gi ressurser til å eliminere eldre misbruk. Hvis du vet om en sak eller saker av eldre misbruk, er det viktig at du rapportere det umiddelbart.

Bruksanvisning

1 Besøk Ohio Department of Job og Family Services nettsted. Klikk på "Kontakt oss" linken nederst til høyre på siden.

2 Klikk på "Kundeservice Telefonnumre - fylke" linken, klikk deretter på "Agency kort telefonliste" link.

3 Ring telefonnummeret for ditt fylke eller fylkes der overgrep finner sted. Fortell resepsjonisten at du trenger å rapportere et tilfelle av eldre misbruk.

4 Slå opp telefonnummeret for fylkets CFS kontor i din lokale telefonboken. Det bør være oppført i regjeringen delen under ODJF oppføring. Ring nummeret og rapportere misbruk.

5 Besøk OCAPS hjemmeside og klikke på "Kontakt oss" linken øverst til høyre på siden. Den telefonnummer, e-postadresse og fysisk adresse vises, og du kan bruke hvilken som helst mulighet til å rapportere misbruk.

6 Besøk eller ring din lokale politistasjon og rapportere eldre misbruk. Politiet kan varsle Voksen Protective Services og undersøke eventuelle ulovlige aktiviteter.

Hint

  • Eldre misbruk kan komme i mange former, så kan du rapportere ethvert tegn på mishandling du ser. Det er mulig å anonymt eldre misbruk til noen av de tre etatene.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com