Diet å miste 20 pounds

November 2

Tjue pounds ser ikke ut som om det er en stor mengde vekt å tape. Dessverre, mange synes det er nesten umulig å miste mye av vekten i det hele tatt. En tur til din lokale bokhandel vil vise deg at det er ingen mangel på diett bøker og programmer på markedet. Ingen av disse diettprogrammer og bøker har tilbudt den magiske løsningen til vekttap.

Sunn diett

Alle synes å være på jakt etter den magiske potion eller pille for å hjelpe dem å slippe de 20 pounds, men sannheten er at et sunt kosthold er den eneste reelle løsningen.

Sult og kjepphest dietter kan hjelpe deg å gå ned i vekt, men det er en konsekvens for disse programmene. Ofte når dietten er fullført og vekten er tapt, er det ingen løsning for å opprettholde vekttap. Disse diettene tilbyr ikke varige resultater.

Å treffe et platå er vanlig i en vekt-tap programmet, og noen ganger de siste 20 pounds er vanskeligst å tape. Et platå er kroppens reaksjon på din vekt-tap innsats, og det vil ta litt ekstra innsats for å bli kvitt den endelige frustrerende 20.

Legge fiber til kosthold er en måte å bryte gjennom et platå. Friske grønnsaker er en god kilde til ekstra fiber for kostholdet ditt, og spise mer av disse matvarene i stedet for mindre mat vil hjelpe deg å miste de siste 20 pounds.

Et løft for stoffskiftet vil også hjelpe. Grønn te er tenkt å øke metabolismen. Også prøve å spise hyppigere måltider gjennom dagen for å holde stoffskiftet i bevegelse.

En vellykket diett er en som kan brukes til å miste 20 pounds og fortsette for resten av livet. Når du starter en diett plan, avgjøre om kosthold er noe som kan opprettholdes. En diett bør inneholde all den næring du trenger for å opprettholde kroppen din ubestemt tid.

En godt balansert kosthold må inneholde protein, karbohydrater, fiber og fett i tilstrekkelige mengder til å opprettholde god helse. En diett som begrenser noen av disse næringsstoffene til farlige nivåer for å gå ned i vekt vil ikke være bærekraftig på lang sikt.

Trening

Trening er viktig for å miste 20 pounds og opprettholde en sunn og aktiv kropp. Fordelene med blant annet trening i det daglige liv langt utover den midlertidige fordelen av å slippe 20 pounds.

Under et vekttap diett, brenner trening ekstra kalorier som fører til vekttap. Når miste vekt, er kroppen din tar inn færre kalorier enn den trenger for å fungere. Trening kan øke mengden kalorier som kreves for å bli konsumert å opprettholde din nåværende vekt. Når kalorier er begrenset og brent på samme tid gjennom trening, vil vekttap bli resultatet.

Vekt trening er en måte å bryte gjennom et platå og ta av de siste 20 pounds når vekttap har stanset eller redusert til en gjennomgang. Som du bygge mer muskelmasse, vil kroppen forbrenne mer kalorier i hvile. Inkluder vektløfting i programmet for å dra nytte av økt metabolisme en tynn kropp gir. Vekt trening kan øke metabolismen og eliminere de siste 20 pounds.

Vedlikehold

Vedlikehold av vekttap er et sikkert tegn på en vellykket diett. Når de 20 pounds har kommet ut, må de endringer i livsstil fortsette.

Det er helt rimelig å ha usunn mat av og til, men det bør ikke bli din daglige vane. Hold et øye med forbruket av søtsaker og snacks.

Hvis du få noen vekt tilbake, ta affære umiddelbart. Det er langt bedre å jobbe på et par pounds enn å vente til du igjen har 20 pounds å ta av.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com