Hvor å eliminere lus hos små barn

January 28

Hvor å eliminere lus hos små barn


Når vi sender våre barn ut til førskole eller grunnskole, ser vi frem til dem å bringe hjem nyheter av dagen. Det vi ikke vil ha dem til å bringe hjem er hodelus. Lus er parasittiske insekter som lever av blod; de er lett spres av en infisert person til en annen. Dele klær og Combs - sammen med å være i nær personlig kontakt med en smittet person - kan spre parasitter.

Bruksanvisning

En kam vått hår med en nit kam. Dette er en fintannet kam utviklet for å fjerne lus fra vått hår. Dette er egnet for små barn, særlig de under to år.

2 Shampoo håret med sjampo laget for å drepe lus, slik som kvitt eller Nix. Hvis barnet er under to år, kan disse produktene ikke være trygt å bruke. Sjekk med din barnelege og lese produktetiketter nøye.

3 Påfør fuktighetskrem laget for å drepe lus, som kan fås på apoteket. Dette produktet kan ikke være egnet for svært små barn. Sjekk med din barnelege og apoteket før du bruker.

4 Skyll håret med hvit eddik etter sjamponering. La eddik på håret i flere minutter før gre.

5 Vask alle forurensede elementer barnet har kommet i kontakt med (som hatter, puter, sengetøy, håndklær og klær) i varmt såpevann. De bør være tørket på en høy varme for minst tjue minutter, ifølge Mayo Clinic.

6 Vask alle kammer, børster, barrettes og leker. De bør vaskes i varmt såpevann som er minst 130 grader Fahrenheit i temperatur.

7 Støvsug møbler og gulv. Kast vakuum posen når du er ferdig. Rengjør vakuum seg selv grundig.

8 Seal alle barnets leker som du ikke klarer å vaske - som utstoppede dyr - i en forseglet plastpose. La lufttett i flere uker.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com