Hva er fordelene med linfrø olje for menn?

July 18

Hva er fordelene med linfrø olje for menn?


Linfrøolje er en rik kilde til essensielle fettsyrer kroppen trenger for å opprettholde helse og vitalitet. En av disse syrer er omega 3, som er ansvarlig for en rekke helsemessige fordeler ved inntak. Generelt sett kan menn få et vell av positive effekter av linfrø olje forbruk.

kolesterol Ledelse

Linfrøolje kan bidra til å redusere lipoprotein (LDL) nivåer med lav tetthet, som vanligvis refereres til som den dårlige slags kolesterol. Det kan også arbeide for å heve high-density lipoprotein (HDL) nivå, eller gode kolesterolet i blodet også. Blodtrykket kan også være regulert ved å ta linfrøolje.

Cancer Fighting

Linfrøolje kan redusere risikoen for kreft ved å isolere syke cellene og drepe dem, og samtidig la friske celler alene. Selv utenfor studier har blitt gjennomført, har Food and Drug Administration ikke veide inn på dette problemet og vurderer alternative legemidler utenfor sin jurisdiksjon.

magen Relief

Linfrøolje kan bidra til å redusere mengden av magesyre produsert. Dette kan hjelpe med en rekke fordøyelsesproblemer, som for eksempel urolig mage og kvalme. Overflødig syre som går ukontrollert kan føre til sykdommer som acid reflux sykdom som kan føre til permanent skade.

toksin Absorpsjon

Linfrøolje kan hjelpe gjenkjenne skadelige giftstoffer og absorbere dem, og dermed hindre utvikling av sykdom og visse typer kreft. Giftstoffer kan da trygt utvist fra kroppen uten skadelige bivirkninger.

Skin Health

Omega 3 i linfrøolje bidrar til å forbedre hudproblemer som akne og misfarging. Planering av omega 3 i kroppen hjelper også redusere slike problemer som eksem, tørr hud og psoriasis. Det kan også bidra til å fornye huden og treg aldring.

Stress lettelse

Linfrøolje kan hjelpe kroppen reagerer på stressfaktorer. Kroppen har en naturlig tendens til å stramme opp i tider med stress, noe som kan føre til utilbørlig press og skade på visse systemer og muskler. Oljen bidrar til å minske spenningen forårsaket under stressende øyeblikk.

Rik på Fiber

Linfrøolje har store mengder fiber, som fremmer en sunn kolon og filterhuset. Oljen bidrar til å holde kroppen jevnlig, bistå i kontinuerlig spyle ut giftstoffer igjen fra ubrukt materiale tas inn i kroppen og absorbert av fordøyelsessystemet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com