Dietter for folk på farten

March 15

Dietter for folk på farten kan være vanskelig å komme med. Forbereder sunn mat tar tid, og hvis du er alltid opptatt, er det mye lettere å svinge av en fast food sted. Hvis du ønsker å gå ned i vekt selv om du er opptatt, må du begrense kaloriene du spiser, akkurat som alle andre. Snarere enn å følge en kjepphest kosthold, spise sunn mat og se på porsjonene. For best resultat, spore kalorier du spiser daglig og bo mellom 1200 til 1500 kalorier.

Preparerte-måltider dietter

En enkel måte å kontrollere porsjonene er å velge en diett som fokuserer på matvarer som kommer forberedt. Du bare må varme måltid i mikrobølgeovn og spise den, noe som kan spare mye tid. Selskaper som Nutrisystem og BistroMD spesialisert seg på denne type diett plan. Du bestiller mat som du ønsker, og selskapet sender måltider på døren.

Men du kan også kjøpe frossen mat fra matbutikk. Hvis du kjøper din egen mat, sørg for å lese ernæring etiketten nøye. Noen frosne måltider har godt over 1000 kalorier og kan skjule dette faktum ved å liste pakken som to porsjoner.

Sunn hjemmelaget mat

Du kan også jobbe hardere for å forberede hjemmelaget mat som er sunn og næringsrik. En strategi er å kjøpe pre-cut grønnsaker, slik at alt du trenger å gjøre er å kaste dem sammen i en salat. Du kan også gjøre god bruk av en crock pot - Ha alle ingrediensene i gryten, og måltidet er ferdig innen du kommer hjem fra jobb.

Et annet alternativ for travle mennesker på en diett er å prøve en gang i måneden matlaging. I denne planen, forberede deg en måned med mat på bare én dag, frysing alle måltider for å spise på senere tidspunkt. Hvis du er mat for en, fryse maten i individuelle porsjonsstørrelser, da dette gjør det lettere å varme opp senere.

Fast-Food Strategy

Når du er opptatt, er det urealistisk å tro at du aldri vil stoppe på en fast-food restaurant. Heldigvis kan du fortsatt spise fast food på en diett - du trenger bare å gå inn i restauranten med en plan og hold deg til den.

Prøv å se på menyen på forhånd slik at du kan velge mat som passer innenfor kaloribudsjettet. Lag en liste over gode valg fra hver restaurant, slik at du alltid vet hva du skal bestille. Unngå stekt mat og be om krydder - som dressinger eller majones - på siden.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com