Oppussing Tips for rengjøring grønne alger Utenfor Siding

October 27
Oppussing Tips for rengjøring grønne alger Utenfor Siding

Dersom ytre områder av ditt hjem er i skyggen og holder på fuktighet, kan de utvikle stygge grønne alger. Hvor lenge algene har vært på ytterkledning avgjør hvor vanskelig det vil være å fjerne alger. Normal rengjøring med klesvask eller oppvaskmiddel kan fjerne ny algedannelse, men det er nødvendig å bruke en sterkere renere og metode for rengjøring for eldre alger.

Oksygen Bleach Cleaner

Du kan bruke en oksygen blekemiddel vaskemiddel på vinyl, tre eller aluminium ytterkledning uten å påvirke finish. Oksygen blekemiddel tilbyr også en miljøbonus fordi det ikke vil skade planter eller gress eller opprette ustabiliteter i jord. Ifølge The Natural Handyman, en skikkelig blanding av rengjøringsmiddel består av 8 oz. oksygenblekemiddel blandet godt i en liter varmt vann.

Den enkleste metoden for å bruke blekemiddel til ytterkledning bruker en hånd sprøyta. Du kan enten kjøpe en håndpumpesprøyte til å bruke sammen med en gallon størrelse bøtte eller bruke en selvstendig sprøyta, som de som brukes til å søke uke killer, å sprøyte renere på ytterkledning. La løsningen sitte på ytterkledning i opptil 20 minutter, men tillater ikke løsningen tørke på ytterkledning. Skrubb parti med en lang håndteres skrubbe børste eller push kost for å fjerne alger, og skyll Fasader grundig med kaldt vann.

Trisodium fosfat Cleaner

Trisodium fosfat, eller TSP, en gang var en ingrediens i husholdningsartikler, for eksempel klesvask og oppvask vaskemidler. På begynnelsen av 1970-tallet, flere stater lagt begrensninger på fosfat bruk på grunn av agentens e negative miljøeffekter. Bygningsarbeidere fortsatt bruke TSP fordi det kan fjerne mugg, alger, smuss, fett og skitt fra mange overflater, og etterlater dem rene for reparasjon eller omlakkering.

TSP Blandingsforholdet vil variere basert på produsenten og nivået av styrke du trenger, men en vanlig blandingsforhold for tung rengjøring er 1/2 kopp TSP blandet med 2 liter varmt vann. Fordi TSP kan misfarge malte flater, tre og metall, teste renere på et lite område av tre eller aluminium ytterkledning. Før du bruker støvsugeren til ytterkledning, maske tilstøtende malt områder for å beskytte lakken.

For å begrense effekten av TSP på nærliggende planter, suge planter og de omkringliggende bakken før påføring av TSP løsning til ytterkledning. Hvis bare noen få områder av ytterkledning har en konsentrasjon av alger, rengjøre områder for hånd i stedet for å sprøyte løsningen slik at du for å begrense TSP dekningsområde. Når du har brukt støvsugeren til ytterkledning, skrubbe parti med en push kost eller lang håndteres pensel for å fjerne alger, og skyll Fasader grundig. Bruk alltid hansker når du arbeider med TSP.

Høytrykksvask

Trykk vasking kan fjerne smuss og skitt fra ytterkledning, eller du kan kombinere press vask med bruk av et rengjøringsmiddel. Den største feilen de fleste huseiere gjøre når trykkspyler er feil å bruke høytrykksvaskeren, forårsaker skade på Fasader og skape lekkasjer. En høytrykksvasker kommer med tips i varierende grad som styrer konsentrasjonen av spray. Jon Tobey, med fine Homebuilding, anbefaler en 15-graders tip for press-vask ytterkledning. Bruk en stige for å komme selv med eller over det området du ønsker å vaske, og begynne press-vask fra toppen og ned. Du bør aldri sprute vann opp på ytterkledning, eller du kan tvinge vann under ytterkledning og forårsake skade. Bruk vernebriller eller annen form for vernebriller når du arbeider med en høytrykksvasker.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com