Håravfall behandling for voksne

April 12

Noen voksne, hovedsakelig menn, opplever hårtap som de blir eldre. Dette kan behandles på mange forskjellige måter, men suksess er avhengig av den enkelte. Ta kontakt med en lege for å finne ut hvilke Håravfall behandling som er best for deg.

Kremer og Skum

Den vanligste formen for behandling for hårtap er kremer og skum som er brukt til det berørte hodebunnen området. Det er billig, og nye hår vekst bør sees i 12 uker.

oral medisiner

Stoffet finasterid er en pille som kan tas daglig for å redusere mannlig mønster skallethet. Ny hårvekst vil ikke bli sett for et par måneder etter å ha tatt medisinen.

Kirurgi

Hvis medisiner har liten eller ingen effekt, er hårtransplantasjon kirurgi et nytt alternativ for menn som har opplevd alvorlig hårtap. Mens frekvensen av suksess er høy, er hårtransplantasjon kirurgi dyrt og smertefullt.

Ny hårstil

Noen ganger det tar å skjule pinlige håravfall er riktig frisyre. Michael Jordan gjelder for glattbarbert utseende og trekker den av med klassen. Hvis skallethet er mindre, kan en kam-over fungere helt fint som et dekke for bare flekker.

Parykker

Parykker er for menn som har opplevd betydelige hår tap og fortsatt ønsker å sport en full leder av hår. Alle farger og stiler er tilgjengelige, men du bør velge en parykk som minner om ditt eget hår (det vil se mer naturlig på denne måten).


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com