Resept for perifer karsykdom

July 30

Perifer arteriell sykdom kan bli redusert og symptomer lettet med flere ofte foreskrevet medisiner. Målet er å rense arteriene og minimere risikoen for potensielt dødelige eller invalidiserende komplikasjoner.

Betydning

Resept for perifer arteriell sykdom er utformet for å hjelpe i to områder; lindre smerte for å tillate pasienter mobilitet og stoppe spredningen av aterosklerose, til opphopning av fettavleiringer i blodårene, reduserer muligheten for hjerteinfarkt, hjerneslag eller koldbrann.

statiner

Statiner er kolesterolsenkende legemidler som reduserer risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Denne klassen av stoffene virker i leveren for å redusere produksjonen av kolesterol.

Aspirin / Klopidogrel

Aspirin tynner ut blodet for å få bedre flyt gjennom blokkerte arterier og unngå blodpropp. "En platehemmende medisiner som aspirin eller clopidogrel kan være foreskrevet for å redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag,» ifølge The Cleveland Clinic.

beta~~POS=TRUNC

Betablokkere eller ACE-hemmere tjene til å senke blodtrykket og er vanlige resepter for perifer karsykdom. De er spesielt viktig hvis en pasient har også diabetes.

cilostazol

Mobilitet er forbedret og smertelindring med cilostazol. "Det hjelper spesielt symptom på claudicatio, smerter, for folk som har perifer karsykdom Et alternativ til cilostazol er pentoxifylline,. Men det er mindre effektive," sier Mayo Clinic.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com