Naturlig mat som øker mental energi

September 17

Visse naturlige matvarer forbedre hjernens ytelse som resulterer i økt energi, vitalitet og mental skarphet.

Faktaene

Selv om hjernen utgjør bare to prosent av kroppsvekten, det brenner 20 prosent av kroppens daglige kaloriinntak og krever spesifikke næringsstoffer for optimal ytelse. Spise mat rik på disse næringsstoffene vil øke energi og mental årvåkenhet samt øke motstand mot stress. Antall er like viktig som kvalitet. Dongs Cai of Wisconsin-universitetet publisert en studie i 3 oktober 2009 utgaven av tidsskriftet, "Cell", hevder at hjernen kan reagere på overflødig mat som om det var et patogen. Michael Green av Aston University i England er enig og foreslår å spise "hyppigere, men mindre måltider."

Brain Food

The Franklin Institute Online, Ressurser for Science Learning, utviklet en tredimensjonal "Brain Food Pyramid" som illustrerer at omega-3 fettsyrer bygge hjernen, proteiner styrke evnen til de forskjellige deler av hjernen til å arbeide sammen, Karbohydrater drivstoff det, og mikronæringsstoffer beskytte den.

egg

Eggeplommer inneholder kolin, et næringsstoff som består av to fett-lignende molekyler som hjernen trenger for å fungere godt. Kolin mangel er assosiert med Alzheimers sykdom.

Spinat

Spinat kan forbedre mental kapasitet og motoriske ferdigheter samtidig beskytte hjernen mot oksidativt stress.

Tranebær

Cranberries bidra til å forbedre hukommelsen, balanse og koordinasjon og beskytte hjernen mot frie radikaler (oksidativ skade oppstår når cellene bruker oksygen).

Generelle retningslinjer

Eksperter på psykologi i dag råd til å "tenke farge" når du handler produsere øya. Den generelle regelen fra The Brain Power Diet på deres hjemmeside (www.psychologytoday.com) er "noe fargerike er hjerneføde, lastet med vitaminer, mineraler og fytokjemikalier som opprettholder hjernen helse og forbedre mental yteevne."


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com