Elbow sene & amp; Vektløfting

July 29
Elbow sene & amp; Vektløfting

Sener av albuen koble de omkringliggende musklene til skjelettet. Når du deltar i hyppige, repeterende bevegelser, kan disse sener blir betent, hoven og smertefull, noe som resulterer i en tilstand som kalles albue senebetennelse. Denne tilstanden er vanlig hos idrettsutøvere og, avhengig av området av betennelse, også kjent som tennis, golfer eller kasteren albue. Å vite hvordan vektløfting påvirker albuen sener kan hjelpe deg å unngå denne tilstanden.

Form

Øve riktig form er viktig å både forebygge og behandle albue senebetennelse i forbindelse med vektløfting, ifølge IDEA Health & Fitness Association. Bruk av feil skjema kan plassere ekstra belastning på muskler, ledd og sener. For å sikre at skjemaet er ikke forårsaker albue senebetennelse, søke råd fra en fitness profesjonell som kan vurdere og korrigere feil form.

Behandling - Trinn 1

Når du først erfaring vektløfting relaterte albue senebetennelse, iverksette tiltak for å lindre betennelser. Bruk RICE behandlingsmetoden ved utbruddet av smerte, ifølge iTendonitis nettside. Dette innebærer Resting, Icing, komprimere og heve den berørte albuen. Bytt tung vektløfting for å strekke og lav effekt conditioning før symptomene avta. Mens denne tid varierer basert på din tilstand, resten lar sene til å reparere seg selv, slik at du kan engasjere seg i fremtidige øvelser.

Behandling - Stage 2

Når albuen har grodd og du opplever lite eller ingen smerte, kan spesifikke øvelser bidra til å styrke albueleddet. Øvelser inkluderer håndleddet forlengelse, som innebærer å holde en motstand rør og bevege håndleddet opp og ned i 10 til 12 repetisjoner og tre sett, i henhold til IDEA Health & Fitness Association. Underarm supinasjon og pronasjon også styrker felles. For å utføre, holder en lys dumbbell - ett til fem pounds - i den ene hånden. Bøy armen ved albuen til en 90-graders vinkel med håndflaten av den hånden mot bakken. Nå rotere håndleddet slik at håndflaten vender opp. Gå tilbake til startposisjonen og gjenta fem ganger i tre sett. Skulder styrking og arm tøyningsøvelser for å øke fleksibiliteten og omfanget av bevegelse også kan hjelpe.

Forebygging

Hindre fremtidige utbrudd av vektløfting relaterte albue senebetennelse ved alltid å varme opp og kjøle ned med stretching og lys aerobic aktivitet før en vektløfting økt, ifølge iTendonitis. Løft alltid vekter som er innenfor din styrke evner. Løfte vekter som er for tunge kan legge større press på albuen. Strekk etter hvert sett for å løse opp spenninger, ifølge Up To Date nettside. Iført vektløfting hansker under vektløfting økter også kan bidra til å redusere spenningen mens du holder på til baren.

Advarsel

Hvis du fortsatt har smerter, hevelse eller begrenset bevegelse av albuen eller smerte begynner å forstyrre dagliglivet, søke en leges vurdering i henhold til IDEA Health & Fitness Association. Legen kan vurdere alvorlighetsgraden av seneskade og kan foreskrive betennelseslindrende medisiner. Fordi senen smerte kan være relatert til revmatiske sykdommer, søker evaluering for sterke smerter er viktig for å sikre at du ikke har en mer alvorlig tilstand, ifølge oppdatert.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com