Å miste vekt Mens på Synthroid

July 13

Synthroid eller levotyroksin, er et medikament som vanligvis gis for å behandle hypotyreose, ifølge Drugs.com. Hypotyreose er en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke i tilstrekkelig grad produsere thyroid hormon, sier Medline Plus, en National Institutes of Health nettsted. Thyroid hormon er instrumental i å kontrollere stoffskiftet, og lave nivåer kan føre til vektøkning. Derfor bør Synthroid kosttilskudd hjelpe deg å miste vekt.

Trinn 1

Planlegge en avtale med din primære omsorg lege eller endokrinolog for å avgjøre om du har lav skjoldbrusk hormon nivåer. Sørg for at din lege bestemmer årsaken til lav skjoldbrusk nivåer. Hvis skjoldbruskkjertelen ikke produserer skjoldbrusk hormon, vil han sannsynligvis foreskrive Synthroid.

trinn 2

Ta skrevet Synthroid som anbefalt av legen din. Ikke gå glipp av å ta en dose. La legen vite om du opplever noen bivirkninger.

trinn 3

Overvåk vekten din mens du tar Synthroid. Spill vekten din på samme tid hver morgen eller kveld for å sørge for at dine daglige vekter er nøyaktig. Sørg også for å urinere før hver veie i. Planlegg en oppfølging avtale med legen din hvis du ikke mister vekt mens du tar Synthroid.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com