Foods å unngå for å forhindre kolikk mens du ammer

October 30
Foods å unngå for å forhindre kolikk mens du ammer

Enten de er ammet eller på formelen, mange babyer har masete perioder i løpet av de første ukene av livet. En kolikk babyen ser ut til å lide av intense smerter, og viser det ved å spenne hele kroppen, med knærne trukket mot magen hans, nevene knyttet og høy-pitched jammer som uttrykker smerte. Kolikk oppstår vanligvis sent på ettermiddagen eller kvelden, og kan vare i flere timer. Årsaken til dette er nød vanligvis ukjent. De fleste ammende mødre kan spise noe uten å risikere effekter i sin baby. Noen ganger, men en prøve-og-feile-tilnærming bidrar til å eliminere uakseptable matvarer.

Kumelk

Kumelk kan være den vanligste maten følsomhet i morsmelk, kanskje fordi kvinner oppfordres til å drikke mye melk under graviditet og amming, noe som kan resultere i prenatal sensibilisering. Kumelkproteiner i morsmelk kan forårsake fussiness i sensitive spedbarn. Nancy Mohrbacher og Julie Stock, medforfattere av La Leche League International "The Breastfeeding Svar Book", sier at det kan ta fra ti dager til to uker å fullstendig eliminere kumelkproteiner fra morens kropp etter at hun slutter å konsumere meieriprodukter. Kalsium-rik alternativer til kumelk inkluderer grønne bladgrønnsaker, sesamfrø, befestet appelsinjuice og tofu, mandler, sardiner og laks.

allergen Foods

Etter kumelk, andre matvarer for å vurdere er egg, hvete, mais, soya, peanøtter, fisk, skalldyr, nøtter, sitrusfrukter, tomater og krydder. For de fleste babyer disse matvarene ikke føre til problemer, men allergiske babyer kan ha reaksjoner. Foods mor craves og spiser mye av det gode mistenkte. Eliminere alle mulige allergener og deretter sakte legge dem tilbake i kostholdet kan være en vanskelig og tidkrevende oppgave. Et alternativ er å eliminere noen få matvarer og ta pancreatic fordøyelsesenzymer kosttilskudd med måltider. Enzymene bryter ned fett, proteiner og karbohydrater mer grundig enn normal fordøyelse, noe som gjør det mindre sannsynlig at besværlige stoffer vil passere gjennom morsmelk. En studie av 16 ammende mødre med urolige babyer hadde kvinnene eliminere meieri, soya, nøtter, jordbær og sjokolade mens du tar enzymer med måltider og snacks. Forskere B. Schach og M. Haight gjennomført studie ved University of California Davis Medical Center Department of Pediatrics. Metoden jobbet for å løse kolikk symptomer i 13 av spedbarn. Funnene ble publisert i februar 2002 "Journal of Human Amming." Det er mulig at det å spise sakte og tygge hver bit lang tid, kan ha lignende fordeler.

Koffein

En stor mors inntak av koffein kan føre til at barn som ammes å være våken, irritabel og masete. Foruten kaffe er koffein finnes i sjokolade, te, cola, andre brus, energidrikker og noen over-the-counter medisiner. Kidshealth foreslår å begrense koffein til en eller to kopper kaffe per dag mens du ammer og minner mødre at jo mer koffein de spiser, jo mer vil det forstyrre barnets humør og søvnmønster.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com