Amming & amp; Å ha menstruasjonssmerter

July 31
Amming & amp; Å ha menstruasjonssmerter

Kramper og blødning i livmoren kan skje med hvilken som helst kvinne postpartum, uansett hvor mange svangerskap hun har hatt. Menstruasjonslignende smerter kan være intens og gjøre det vanskelig å utføre daglige oppgaver og omsorg for det nyfødte. Dette gjør det viktig å forstå hvordan de skal behandle menstruasjonslignende smerter på grunn av amming.

Definisjon

Kramper relatert til amming kan oppstå etter fødsel som livmor kontrakter tilbake til størrelsen og plasseringen det var i før svangerskapet. Smerte kan være intens, men skulle avta og bli mindre synlige etter ca seks uker. Menstruasjonslignende smerter kan få mer intens med hver graviditet fordi andre gangsfødende kanskje ikke har så mye livmor muskel tone som førstegangsfødende.

Hvorfor det skjer

Denne smerten kan utvikle seg under amming fordi nyfødtes suger bevegelser vil føre til at kroppen til å frigjøre oxytocin hormonet. Oxytocin hjelper musklene i livmoren kontrakt og oppfordrer i livmoren for å gå tilbake til sin vanlige pre-graviditet størrelse. Disse sammentrekningene også bidra til å redusere mengden av blod du mister etter å ha en baby og forkorte tiden som du oppdager eller blø.

behandlinger

Urinere så ofte som mulig, selv om du ikke føler at du trenger å gå. Den Babycenter nettstedet forklarer at en full blære hindrer livmoren fra kontraktør helt, noe som kan forsterke eller forlenge smertene. Massasje eller kna magen forsiktig, for å avlaste trykket og kramper. Ta ibuprofen, paracetamol eller noen resept smertestillende gis av legen din. Lay forsiden ned på sengen med en pute gjemt under den nedre delen av magen for å lindre press og smerte.

betraktninger

Ring legen din dersom menstruasjonslignende smerter ikke begynner å minske etter noen dager eller er intens eller du opplever en ekstrem mengde blødning. Dette kan være tegn på en mer alvorlig komplikasjon, som for eksempel en infeksjon. Hold amming selv om du utvikle denne typen smerte. Amming ikke bare er gunstig for det nyfødte; kramper det utløser vil faktisk hjelpe magen blir flatere.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com