Hvordan se en Diabetikere Feet etter problemer

June 4

Hvordan se en Diabetikere Feet etter problemer


Diabetikere må beskytte føttene forsiktig mot skader og problemer fordi infeksjoner oppstår og krever amputasjon hvis ikke tatt vare på riktig måte. Hvis du bor sammen med en diabetiker eller bare kjenner noen som er diabetiker, kan du hjelpe dem å holde fra å ha sine lemmer, spesielt deres føtter og ben, amputert bare ved å lese denne artikkelen.

Bruksanvisning

1 Sjekk føttene og bena for problemer som ikke var der dagen før eller to til tre dager før. Problemer med å se etter er hevelse i felles områder, rødhet i felles områder, blemmer ikke hentet fra walking, tåneglene kuttet riktig, sprekkdannelse i huden, blødning, eller rett og slett bare et utslett som ikke ser ut til å være der tidligere.

2 Noen av disse problemene kan være alvorlige og andre kan bare kreve vedlikehold. Hevelse og rødhet i felles områder av foten kan være et tegn eller gikt. Urinsyregikt er en svært smertefull tilstand der uric syrer krystalliserer i leddene forårsaker hevelse og smerte. Hvis dette skjer, bør du kontakte lege.

3 Blemmer kan også føre til en advarende besøk til din lege, som de kunne være et tegn på infeksjon under huden.

4 Kontroller at tåneglene er holdt kuttet riktig trimmet. Ikke skjær dem i rask gjør dem blø. Dette kan føre til infeksjon. Tørrhet kan føre til at huden til å sprekke åpne og noen ganger blø og forårsake skorper.

5 Sørg for å holde føttene godt fuktet med lotion. Ikke legg lotion mellom tærne.

6 Hvis det oppstår et problem som du mistenker kan være alvorlige, bør du kontakte lege. I slike tilfeller kan du aldri være for forsiktig. Sørg for at legen vet at du har problemer og la dem avgjøre om du trenger å bli sett.

Hint

  • Hvis føttene er ekstremt tørr, kan det være lurt å bruke fuktighetskrem eller lotion flere ganger om dagen. Dette vil hindre uttørring og oppsprekking av føttene.
  • Sørg alltid for å ha noe på føttene hele tiden, bortsett fra når du er i seng sover. Hvis du ikke liker iført sko eller tøfler, så i hvert fall, for din egen sikkerhet, ha et par sokker for å beskytte føttene fra daglige farer i hjemmet.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com