Åtte frukt og grønnsaker som Nedre Heart Attack Risk

September 23
Åtte frukt og grønnsaker som Nedre Heart Attack Risk

For frukt og grønnsaker for å redusere risiko for hjerteinfarkt, de trenger for å forebygge hjertesykdom. The National Heart, Lung and Blood Institute forteller at hjertesykdom er åreforkalkning, som kan føre til hjerteinfarkt. En diett høy i frukt og grønnsaker vil nytte for din helse på flere måter, men det er spesifikke frukt og grønnsaker som kan redusere risikoen for hjerteinfarkt.

bær

Bringebær, bjørnebær, blåbær, chokeberries, tyttebær, morbær, jordbær og bare om noen andre spiselige bær du kan navngi, alle har en gunstig effekt på hjerte helse. Bær inneholder forbindelser som kalles anthocyaniner, som reduserer risikoen for hjertesykdom ved å senke blodsukkernivået, betennelser og "dårlig" LDL kolesterol, og heve "gode" HDL-kolesterol, ifølge forskere ved Oklahoma State University. Publisert i mars 2010 utgaven av "ernæring Anmeldelser," forskere også påpeke at bær er høy i antioksidanter og derfor kan forhindre oksidativ skade i blodårene, noe som fører til aterosklerose, en risikofaktor for hjertesykdom.

appelsiner

Appelsiner er høy i vitamin C, en antioksidant som bidrar til å hindre skader på celler og oppbygging av plakk på arterieveggene. Appelsiner også redusere sjansene for hjerteinfarkt ved å senke risikoen for hjertesykdom og redusere blodtrykket. Den 28 desember 2010, utgaven av "Cardiology forskning og praksis" forklarer at appelsinjuice, spesielt når konsumert med måltider, senker blodsukkeret, betennelse og risikoen for hjertesykdom og slag.

bananer

Bananer er høy i kalium, med en kopp most banan inneholder 806 mg, eller 23 prosent av anbefalt daglig inntak, ifølge USDA National Nutrient Database. Hvis du har for mye natrium i kroppen din og ikke nok kalium, kan det føre til hjerteinfarkt. Ifølge American College of Cardiology, kalium virker mot virkningene av overskytende natrium, noe som reduserer risikoen for hjerteinfarkt.

Granateple

Nuclear transkripsjonsfaktor kappaB er et protein som finnes i cellene, som initierer cellenes reaksjoner på stress og andre påvirkninger. Denne faktoren kappaB respons angivelig påvirker negative forhold, inkludert kreft og hjerteinfarkt. Publisert i desember 2004 utgaven av "Annals of New York Academy of Sciences," Forskerne rapporterer at granateplejuice avbryter faktor kappaB respons veien, noe som bidrar til å forhindre hjerteinfarkt.

epler

Epler redusere hjerteinfarkt risiko på flere måter enn én. De er høy i fiber, noe som bidrar til å holde kolesterolet nede, og fytokjemikalier. Ifølge den 12 mai 2004, utgaven av "Nutrition Journal," eple fytokjemikalier redusere risikoen for hjertesykdommer ved å hindre åreforkalkning eller åreforkalkning, senke risikoen for hjerteinfarkt.

Brokkoli

Brokkoli, rå eller dampet, gir beskyttelse mot hjertesykdom og hjerteinfarkt risiko, ifølge forskere ved University of Connecticut School of Medicine. Publisert i mars 2010 utgaven av "British Journal of Nutrition," sin studie viser at brokkoli inneholder et stoff som heter Sulforafane, som aktiverer beskyttende overlevelse proteiner i cellene som beskytter hjertet. Rapporten hevder dampet og fersk brokkoli viste den største fordelen til hjerte beskyttelse.

Peppers

Peppers - rød, grønn, gul, søt eller varme - bidra til å redusere risikoen for hjerteinfarkt på grunn av handlingen av paprika og capsaicin. Disse to fytokjemikalier bidra til å redusere risikoen for hjerteinfarkt ved å forbedre helse og funksjon av cellene som linje blodårene og redusere risikoen for hjertesykdom, ifølge en studie publisert i februar 2010 utgaven av "Journal of Medical Association av Thailand. "

leafy Greens

Bladgrønnsaker inneholder spinat, grønnkål, grønne grønnsaker, løvetann, sennep og noen andre spiselige grønne blad du kan forestille deg. Greens er lastet med vitaminer, mineraler og fiber som beskytter hjertet. USDA forskere, rapportering i juni 2008 av "Nutrition Research," sier at for maksimal effekt, bør du damp bladgrønnsaker, og deres forbruk bidrar til å forebygge hjertesykdom.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com