De beste Walking sko for sykepleiere

December 3
De beste Walking sko for sykepleiere

Oversikt

Friske føtter er blant en sykepleier viktigste aktiva. Jobbe lange timer på føttene gjøre riktig fottøy ikke bare nyttig, men avgjørende.

"Det viktigste for sunt sko slitasje er boligen av bredden på foten din," sier Dr. Barbara Bergin, en bord-sertifisert ortopedisk kirurg i Austin, Texas. "Den neste vurdering er bue støtte."

Skoene bør også gi god støtte og passer den generelle formen på føttene godt. Fordi føtter behov varierer, kan merke som fungerer for en sykepleier ikke fungere for deg.

Det viktigste hensynet for sunn sko slitasje er boligen av bredden på foten din. Den neste vurdering er bue støtte.


Barbara Bergin, ortopedisk kirurg

Dansko Clogs

De beste Walking sko for sykepleiere

Evnen til lett skli ryggløse sko av og på kan virke tiltalende, men de er en stor ikke for sykepleiere, ifølge Bergin.

"Det er bare to måter en ryggløse sko forblir på foten," sa hun. "Enten det er stramt over buen, eller du må bruke tærne for å holde den på når foten er i sving fasen av gangart."

Et godt alternativ? Høy kvalitet tresko, sier Bergin, som bærer og ofte anbefaler til sine pasienter Dansko tresko. Mann og kone team Mandy Cabot og Peter Kjellerup opprettet Dansko sko med langvarig komfort i tankene.

"Foten slags flyter i skoen og søker sin komfortnivå," sier Bergin. "Fordi det forblir balansert på foten med fingeren bredden av plass, er det ingen kompresjon på sensitive områder."

Som av 2013, de fleste Dansko tresko koste $ 115 til $ 145 på en rekke detaljhandel og nettbutikker.

Therafit

De beste Walking sko for sykepleiere

"Som en trener, har jeg fått til å ha en effekt-house sko, en som jeg kan stole på når du trener eller treffer fortau å trene kunder," sier Shawnee Harkins, skaperen og produsenten av fitness tema TV-programmer, blant annet " Monter i Street. " Hun bærer og anbefaler Therafit sko, en linje co-laget av Dr. Lisa Masterson, en fødselslege / gynekolog og vert for TV-showet "The Doctors".

Therafit patenterte personlig Comfort System lar deg justere motstandsdyktighet og pute nivå som passer dine personlige behov og preferanser. Kilen absorberer sjokket, og yttersålen kan justeres for å øke eller minske slagfasthet.

"Therafit [skoene er] legemliggjørelsen av en skikkelig sko for trening, lek og arbeid," Harkins sa, og legger til at de kan bidra til å avlaste muskel og leddsmerter mens vokter mot yrkesskader. De fleste Therafit spasersko selge for $ 95 gjennom selskapets hjemmeside. Hvis skoene ikke oppfyller dine forventninger, kan du bytte eller returnere dem uten kostnad for inntil 30 dager etter kjøpsdato.

Nike Free

De beste Walking sko for sykepleiere

Nike Free sko er designet for å la føttene bevege seg mer fritt og naturlig enn vanlige joggesko. Selskapets hjemmeside hevder denne friheten gjør at føttene til å vokse seg sterkere over tid.

"Nike Free er min favoritt sko for å gå rundt i hele dag,» sa Heather Binns, en sertifisert personlig trener og coach på Full of Life Fitness i North Hollywood, California.

Mens noen sko er best egnet for smale føtter, er Nike Free utformet for gjennomsnittlig bredde og bredere føtter. Fordi du vil sannsynligvis bruke musklene i føttene mer enn du er vant til, Nike anbefaler deg å gjøre en gradvis overgang fra din nåværende sko til Nike Free. Nike Free sko er tilgjengelig på de fleste online og murstein og mørtel skobutikkene og selger for $ 95 til $ 160.

Ny balanse

De beste Walking sko for sykepleiere

Binns og Bergin begge anbefale New Balance som et egnet merkevare for sykepleiere - og du trenger ikke melde deg på walking-spesifikke stiler. Joggesko, for eksempel, er designet for høye nivåer av innflytelse og aktivitet.

"New Balance gjør en høy kvalitet løpesko," sier Bergin. "Generelt tror jeg god kvalitet joggesko gjøre gode arbeidet sko."

Som en ekstra perk, er New Balance butikker bemannet med fagfolk som kan hjelpe deg å gjøre det beste kjøpsbeslutningen samtidig som du kan lære mer om dine sko sittende behov. New Balance løpesko prisene varierer fra ca $ 64,99 til $ 174,99, avhengig av merke og modell. De er tilgjengelig på de fleste sportslige sko butikker og nettsteder.

sykepleier Mates

De beste Walking sko for sykepleiere

Dr. Jordana Szpiro, en podiatrist og bord-sertifisert fot kirurg i Boston, anbefaler sykepleiere søke en "godt polstret sko med en støttende såle med litt gi og god bue støtte, godt profilert til foten din." Hennes godt eksempel er sykepleier Mates.

Som navnet antyder, er sykepleier Mates spesielt designet for å møte kravene fra en sykepleier hektiske, on-the-go arbeidskrav. De fleste er svart eller hvit med sklisikre såler. For den beste støtten, velge sykepleier Mates tresko med en back eller en atletisk stil sko som passer din fot bue og bredde. Sykepleier Mates tresko og blonder-up joggesko varierer i pris fra $ 67,95 til $ 77,95. Hvis du ikke ønsker å kjøpe dem gjennom selskapets hjemmeside, kan du peke ut den forhandleren nærmest gjennom selskapets virtuelle butikken finder.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com