Hva er meningen med Perineum?

October 18

Hva er meningen med Perineum?


Perineum er en ekstremt viktig, men ofte oversett, område av den menneskelige anatomi. Det er viktig i prosessen med fødsel, seksualitet og avføring. Å forstå hva muskler er i flerårig regionen og hvordan de fungerer er nødvendig for å forstå flere grunnleggende biologiske funksjoner i menneskekroppen.

Definisjon

Vises i både mannlige og kvinnelige menneskelige anatomi, er perineum en del av mykt vev og ekstremt elastisk hud. På en kvinnelig, er denne delen av huden funnet mellom vulva og anus. På en mannlig, er det funnet mellom pungen og anus. Perineum er uttaket av bekkenet. Det er generelt referert til som diamant-formet, og er noen ganger vist skjematisk som to trekanter (urogenitale trekant og anal trekant).

muskelgruppe

Den flerårige region omfatter flere store muskelgrupper: sphincter urethrae, anus og flerårig muskler, samt forbindelses sener og leddbånd. Dette muskel området er om lag dobbelt så lenge hos menn som kvinner.

Funksjon

Perineum muskler er involvert i å støtte riktig eliminering, siden de må være avslappet for vannlating eller avføring å skje. Perineum støtter mage og bekken indre organer muskler. Disse musklene er aktivt involvert i barsel, kontrahering å hjelpe barnets bevegelse ned gjennom fødselskanalen. Huden av perineum er hjem til mange nerveender, noe som betyr at det spiller en svært viktig rolle i seksuell stimulering og spenning.

Kirurgi

En episiotomi er et kirurgisk inngrep utført på perineum. Et kutt er gjort i perineum for å gjøre fødselskanalen bredere. Dette gjør barnet til å bevege seg ned gjennom fødselskanalen og leveres raskere. Prosedyren er laget for å hindre at perineum fra rive på måter som kan være mer skadelig enn lite snitt av en episiotomi.

Betydning i kinesisk medisin

Perineum er et svært viktig punkt i kinesisk medisin. Det er det punkt hvor Yin Yang og møtes. Dette møtested er tenkt å være der oppfattelsen fartøyet konvergerer med de styrende og gjennomtrengende fartøy og kommer ut av kroppen. Disse "fartøyene" tjene som elvene i balanse og kraft gjennom kroppen, som gjør perineum et viktig område for akupunktur og akupressur behandling. Gravide kvinner anbefales å unngå nål behandling i dette området.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com