Hvordan søke om individuelle helseforsikring med pre-eksisterende forhold

March 20

Personer med en pre-eksisterende tilstand mange ganger antar automatisk at de vil være i stand til å få en individuell helseforsikring politikk. I virkeligheten, avhengig av pre-eksisterende tilstand, normalt er en forbruker i stand til å finne i det minste en viss grad av dekning. Imidlertid vil det være noen politiske begrensninger og utelukkelser som er viktige. Ved å forstå hvordan man skal søke om individuelle helseforsikring når du har en pre-eksisterende tilstand, optimalisere du sjansene dine for å få dekning du trenger.

Bruksanvisning

En butikk rundt og vurdere ulike individuelle helseforsikring politiske valg. Andre regler ta ulike tilnærminger til eksisterende forhold. Noen forsikringsselskaper permanent utelukke dekning for en pre-eksisterende tilstand. Andre forsikringsselskaper utelukker dekning for en pre-eksisterende tilstand for en bestemt periode (oftentimes to år).

2 Velg de retningslinjer og selskaper som tilbyr individuelle helseforsikring politikk som til slutt gir dekning for en pre-eksisterende tilstand.

3 Klargjør en søknad om individuell helseforsikring politikk.

4 avsløre fullt pre-eksisterende tilstand. Aldri forsettlig unnlater å utlevere opplysninger som kreves i en helseforsikring program. Unnlate å avsløre eller gi falske opplysninger vil resultere i kansellering av din forsikring hvis oppdaget. En kansellering av denne art gjør det nesten umulig for deg å få forsikring fra et annet selskap i fremtiden.

5 Legg vekt på din avsløring hvor lenge siden du konfronterte pre-eksisterende tilstand. Underwriting-avdeling (delingen av forsikringsselskapet at vurderinger søknaden) er mer sannsynlig å godkjenne en søknad om helse problemet er fra fortiden snarere enn en kronisk eller pågående problem.

Hint

  • Svare på forespørsler for supplerende opplysninger eller forklaringer på en rask og likefrem måte.
  • Du sannsynligvis vil ende opp med å betale mer for individuelle helseforsikring dekning selv om pre-eksisterende tilstand angår et helseproblem som skjedde i mer fjern fortid.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com