Tegn på Brain aneurisme

May 1

En hjerne aneurisme er en farlig tilstand som kan være dødelig hvis venstre ubehandlet. Disse lidelser oppstår når blodårene i hjernen begynner svulmende med blod. Ifølge BrainAneurysm.com, vil én av 15 mennesker i USA lider av en av disse hovne hjernearteriene. De fleste blir oppdaget når de briste, når tilstanden krever øyeblikkelig legehjelp.

Tegn på Brain aneurisme

Den første symptom på en hjerne aneurisme er en alvorlig og plutselig hodepine. De fleste vet ikke at de har en hjerne aneurisme før det ryker, forårsaker alvorlig hodepine.

De Hodepine Symptomer

Hvis du opplever en hodepine som er forskjellig fra din vanlige mønster av migrene eller spenningshodepine, kan det være en aneurisme. Det verste hodepine av livet ditt kan være et tegn på et slag. Dager eller uker før bruddet, kan en person lider en alvorlig hodepine som en advarsel. Dette hodepine er noen ganger referert til som forløper fordi den kommer før de mer intense symptomene på en aneurisme.

andre symptomer

Andre symptomer på en hjerne aneurisme er kvalme, stiv nakke, lysfølsomhet og oppkast. Disse symptomene kan bli etterfulgt av endringer i mentale tilstand, fra forvirring til koma. Om lag 25 prosent av personer som lider av en hjerne aneurisme oppleve anfall. Andre mennesker kan føle smerte bak eller over et øye, har en utvidet pupill på det ene øyet og erfaring synsproblemer. Personer som lider en hjerne aneurisme kanskje ikke være i stand til å flytte sine øyne i alle retninger. De kan også føle smerter i baksiden av skallen, hals eller i templet.

De Unruptured hjerneaneurisme Symptomer

I om lag 40 prosent av tilfellene, før en aneurisme brudd, pasienter ofte forholde seg til én eller flere av følgende symptomer: plutselige endringer i atferd, trøtthet, kortsiktige minne problemer, nedsatt konsentrasjon, tap av balanse eller koordinasjon, perseptuelle problemer, tale komplikasjoner, perifere visjon underskudd og tenkning eller behandlingsproblemer. Disse symptomene også er forbundet med noen andre medisinske tilstander. Neuroradiologi blir brukt til å diagnostisere en hjerne aneurisme.

Diagnostisering Brain aneurisme

En hjerne aneurisme er vanligvis diagnostisert ved å identifisere tegn på en subaraknoidalblødning på en datastyrt tomografi. Dette er en test som raskt røntgenstråler hele kroppen i tverrsnitt mens pasienten holder seg i en stor sirkulær maskin. En hjerne aneurisme fortsatt kan mistenkes selv om Computerizing Tomography er negativ. I dette tilfellet er en lumbar punktering utført for å påvise blod i væsken som omgir ryggmargen og hjernen. Cerebral angiografi eller tomografi angiografi blir brukt for å bestemme størrelse, form eller nøyaktig plassering av aneurismen.

Den computertomografi angiografi

Den computertomografi Angiografi kan utføres uten en arteriell kateterisering. Den Datatomografiscanning Angiografi kombinerer en vanlig CT scan med en kontrastvæske som injiseres i en blodåre. Fargestoffet reiser til hjernen arterier, og datagenererte bilder av en pasientens hjerne vil vise nøyaktig hvordan blodet strømmer gjennom hjernen arterier.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com