Hvordan Beregn muskel til fett ratio

August 10
Hvordan Beregn muskel til fett ratio

Kroppssammensetning henviser til den delen av kroppen som er fett i forhold til muskler, ben og andre fettfritt vev. Kjenne kroppen fett prosentpoeng kan være mer nyttig for å bestemme din helse og kondisjon enn bare å vite din totale kroppsvekt eller kroppsmasseindeks (BMI). Det er fordi som fettprosent øker, risikoen for negative helsekonsekvenser øker. Det finnes flere metoder for å bestemme kroppens forholdet mellom fett kontra fettfri masse. De varierer i pris, nøyaktighet og ferdighetsnivå er nødvendig for å utføre de vurderinger.

Trinn 1

Hvordan Beregn muskel til fett ratio

Send til en skinfold måling av målepunkter på tre eller sju steder på kroppen din. Denne metoden for bestemmelse av fettprosent er den mest brukte. Det er også billig og nøyaktig innenfor tre prosent av kroppsfett, selv om nøyaktigheten kan påvirkes negativt for de som er veldig overvektig eller veldig tynne. Det kan utføres av hvem som helst opplært til å bruke calipers som måler underhudsfett. Universitetet treningsfysiologi laboratorier, YMCAs og andre treningssentre er sannsynlige steder å få skinfold målinger, som kan tilbys gratis eller for en avgift.

trinn 2

Hvordan Beregn muskel til fett ratio

Besøk et forskningssenter eller universitet trening lab for å sende til undervanns veiing, også kalt hydrostatisk veiing. Denne metoden spår fettprosent ved å senke deg under vann og måle oppdriften av kroppen din. Siden muskler og bein er tett de ikke flyter, men fett gjør.

Du vil bli bedt om å blåse så mye luft fra lungene som mulig før du under vann. Underwater veiing er nøyaktig til 1,5 prosent og kan variere i pris fra $ 10 til $ 75, i henhold til Georgia State University avdeling kinesiologi. Mens hydrostatisk veiing er gullstandarden i kroppssammensetning måling, kan det ikke være hensiktsmessig for mennesker med angst rundt vann eller nedsenking eller de med lunge helseproblemer eller problemer med å holde stille.

trinn 3

Hvordan Beregn muskel til fett ratio

Send til en kroppssammensetning test med Bod Pod. Denne metoden bruker luft fortrengning for å måle fett versus fettfri masse. Den er tilgjengelig på universitetets trening laboratorier og forskningslaboratorier på en avgift som varierer fra $ 40 til $ 65, i henhold til Georgia State University. Under testen, vil du bli pålagt å bruke badehette og tettsittende klær som en badedrakt. Du vil sitte inne i pod og forbli stille for opptil åtte minutter mens maskinen måler luft forskyvning. Denne metoden er nøyaktig innenfor 3 prosent, men kan ikke være hensiktsmessig for noen med klaustrofobi. Deltakerne må vedlegges i Bod Pod; men betyr ikke døren låses, og det er et vindu som tillater syn inn i og ut av maskinen.

Trinn 4

Hvordan Beregn muskel til fett ratio

Fullføre en dual energy x-ray absorpsjonsmetri (DEXA) skanne med et forskningslaboratorium eller universitet trening lab. Dette scan bruker x-ray-teknologien for å gi estimater av fett, bein og muskelmasse på hele kroppen og i bestemte områder av kroppen. Det er mer nøyaktig enn undervanns veiing, men dyrere på opp til $ 300 per scan. Deltakerne må ligge flatt på et bord for opp til 12 minutter under skanningen men eksponering for stråling er på trygge, lave nivåer.

advarsler

  • Nær infrarød interactance og bioelektriske impedans er to andre måter å måle fettprosent. Men på grunn av deres unøyaktige nivåer, er de ikke foretrukket metoder.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com