Har StairMaster Lag ditt Legs klumpete?

May 22
Har StairMaster Lag ditt Legs klumpete?

Trapp-klatring maskiner, slik som StairMaster, er utformet for å simulere handling av trapper i et kontrollert miljø. Ved selve innholdet av de involverte bevegelse, kan disse maskinene tilby deg en lav-effekt kardiovaskulær trening som kan produsere mange positive effekter på helse og kroppsbilde. Det er en styrke element involvert i loven for å gå opp en endeløs trapp, skjønt, som har ledet noen til å lure på om ikke deres StairMaster kan gi dem store ben. Mens det er mange fordeler med denne type trening, er muskel bulk ikke en av dem.

Opprinnelsen til Myth

Når du bruker en trapp-klatring maskin, blir bena satt under et stort antall repetitive stress for ganske lange perioder av gangen. For å møte denne utfordringen, begynner kroppen å pumpe mer blod til arbeidende muskler, slik at de har alt drivstoffet de trenger. Dette betyr at blodårene i bena utvider seg for å gjøre plass for det overskytende blod, og musklene kan også hovne opp i respons til flommen av næringsstoffer. For en kort periode etter treningen, da kan leggmusklene ser større. Denne økningen i størrelse er bare midlertidig, skjønt.

Hva som egentlig skjer

Som tidligere nevnt, er det StairMaster et stykke av hjerte-treningsapparat. Som sådan, målene for en treningsøkt på denne maskinen er først og fremst hjerte og lunger, forbedre din utholdenhet. Siden de store musklene i bena er involvert, vil du også brenne store mengder kalorier, noe som i sin tur vil hjelpe deg å miste vekt. Denne reduksjonen i kroppsfett vil inneholde fett fra bena, noe som gjør musklene mer synlige og tonet.

Hvordan musklene vokser

Bygge klumpete muskler, derimot, krever en helt annen tilnærming. Musklene mye være konsekvent og gradvis utfordret over lange perioder. I tillegg trenger en spesialisert diett som skal følges som drivstoff muskelvekst. Klumpete muskler ikke skje over natten, og trapp-klatring maskiner rett og slett ikke gi den motstand som trengs for å produsere varig vekst.

Hvis du ønsker Bulk

Mens mange mennesker unngå øvelser som de tror vil gi klumpete muskler, i noen tilfeller det er hele målet for en treningsøkt. Hvis muskelvekst er målet ditt, hold deg til tunge, sammensatte øvelser som knebøy og markløft. Disse heiser kan du gradvis legge mer vekt mens engasjerende store mengder muskelfibre. I tillegg til å bygge din muskel størrelse, ved hjelp av alle disse muskelfibre vil brenne masse kalorier og hjelpe deg å miste vekt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com