Saline Sår Rengjøring

January 7

Saline er det vanlige navnet som brukes for å beskrive en løsning av natriumklorid (NaCl) og vann - i lekmann vilkår, salt vann. Det skal vanligvis ha et saltinnhold som samsvarer med den for det menneskelige legeme, slik det vil være sterile når introdusert inn i en persons kropp. Dette betyr at det ikke skal ha noen skadelige effekter når plassert intravenøst. Dens sterilitet gjør den til en av de tryggere væsker for å gi pasientene i store volumer. Det er imidlertid fortsatt mulig overdose.

Kontrollere blødningen

Hvis noen har et åpent sår som er blødning, må luft stanses så snart som mulig. Hvis dette ikke blir gjort, er det en mulighet for at offeret vil gå inn i sjokk og kan til og med dø av blødning ut.

Det første du må gjøre er å plugge hullet eller på annen måte legge press over det å oppmuntre blodet å koagulere. Trykket bør brukes direkte på såret, ved hjelp av gasbind eller en annen ren materialet hvis det er tilgjengelig. Hvis blodet begynner å suge gjennom gasbind, bør du ikke fjerne den for å endre den med en annen brikke. Dette er fordi peeling av gasbind bare tjener til å oppmuntre blødningen til å fortsette ved å fjerne viktige clotting agenter. Du bør rett og slett laget på et annet stykke gasbind på toppen av den opprinnelige stykket og fortsette å legge press.

Skyll Wound

Noen ganger vil du bare ha rent vann og såpe for å rense såret. Dette vanligvis stikk og det anbefales at du bruker saltvannsoppløsning hvis det er tilgjengelig, fordi ikke bare er det mildere på skadet hud, men også mindre sannsynlighet for å forårsake infeksjon gjennom bakteriell forurensning.

Saltoppløsning kan også brukes til å rense øynene hvis noe setter seg fast i dem, fordi det er sterilt. Skyll hele dybden av kuttet, bli kvitt noen synlige forurensninger. Hvis du bruker såpe, sikre at all såpen blir skylt ut før du prøver å kle på såret.

Kle Wound

Hvis såret er fortsatt synlig forurenset og forurensninger kan ikke skylles ut, ikke kle seg såret fordi det vil bare oppfordre infeksjon. Hvis såret ikke kan rengjøres, bare prøve å stoppe blodstrømmen og vente på medisinsk hjelp til å komme.

Hvis du har noen antiseptisk, gjelder det på såret før dressing det å drepe og hindre eventuelle bakterier infiserer den. Dekk såret med en bandasje eller rull gasbind. Roller gasbind anbefales hvis kroppshår er å komme i veien for dressing. Disse bandasjer bør skiftes minst hver 12 timer for å redusere risikoen for infeksjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com