Hva er symptomene på en nyre infeksjon hos menn?

May 11

Hva er symptomene på en nyre infeksjon hos menn?


En nyre infeksjon, eller pyelonefritt, er en betennelse i nyrene som vanligvis oppstår når cystitt eller uretritt reiser opp i urinveiene og når nyrene. Av alle urinveisinfeksjoner, er pyelonefritt den mest alvorlige. Mange mennesker som lider av nyre infeksjoner krever sykehusinnleggelse og intravenøs antibiotika for å kurere det. Jo tidligere du fange symptomer på en nyre infeksjon, jo bedre prognose.

Menn og nyre infeksjoner

Mange tror at menn ikke kan få urinveisinfeksjoner som pyelonefritt, men det er usanne. Menn har litt motstand mot urinveisinfeksjoner fordi de fleste av disse infeksjonene er forårsaket når bakterier spres inn i urinrøret. Urinrøret er røret der urin skilles ut fra kroppen. Mens både menn og kvinner har urethras, mannens er mye lengre enn kvinnens er. Dette hindrer vanligvis urinveisinfeksjoner fra reiser opp i urinrøret, til blæren og til slutt til nyrene. Men skjer det i noen tilfeller.

Hyppig trang til å urinere

Som de fleste urinveisinfeksjoner, kan en nyre infeksjon føre til en trang til å urinere ofte. Dette er fordi kroppen din prøver å skylle bakterier fra urinveiene. Selv om du har et plutselig behov for å urinere mye, kan det være liten eller ingen urin kommer ut. Dette kan skje fordi mannens urinveiene blir blokkert av en hindring, for eksempel en nyre eller blære stein.

uvanlig Urin

Som den største biprodukt av urinveiene, kan urinen holde ledetråder til hva som skjer med nyrene. Hvis nyrene er smittet, kan urinen kommer ut annerledes enn vanlig. Det kan være mørkere eller smellier enn normalt. Urinen kan også ha blod i det, et tegn på at nyrene er i trøbbel. Noen menn også oppleve en brennende følelse når de tisser om de har en nyre infeksjon.

Nedre Body Pain

De fleste urinveisinfeksjoner symptomer er smerter ved vannlating eller smerter i bekken området. Nyre infeksjoner kan også føre til smerter i korsryggen, i nærheten av der nyrene er plassert. Dette kan skje fordi nyrene blir irritert og betent av bakterier som forårsaker nyre infeksjoner. Kramper eller svie i urinrøret, blæren og nyrene er ikke uvanlig med en nyre infeksjon.

Feber

En annen måte du vet at en urinveisinfeksjon som nådde nyrer er en feber. Det er ikke normalt til stede med nedre urinveisinfeksjoner. Faktisk, i yngre menn som ikke er gamle nok til å beskrive sine andre symptomer på riktig måte, kan en vedvarende feber med symptomer på forkjølelse eller influensa være det eneste tegn på en nyre infeksjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com