Liste over Good & amp; Dårlig mat for Your Voice

March 1
Liste over Good & amp; Dårlig mat for Your Voice

Holde din stemme sunt er ikke bare om å unngå forkjølelse eller flus som gjør det vanskelig om ikke umulig å synge eller snakke, må du også å opprettholde en sunn livsstil og kosthold. Mens enkelte matvarer kan være skadelig for stemmebåndene eller utløse en muscous fylt hals, andre kan faktisk bidra til å forbedre din hals og stemmebånd helse.

Koffein drikke og alkohol

Alle koffeinholdige drikker, inkludert te, kaffe og visse brus, er skadelig for stemmen din. Fordi koffein er en naturlig vanndrivende, kan det føre til at hals musklene til å bli dehydrert, noe som fører til muskel innsnevring. Stramme muskler gjør det vanskeligere - og farligere - for deg å produsere det nydelig, jevn lyd med stemmen din. Stramme muskler, over en lang eller vanlig tid, kan føre til ødelagte stemmebånd, forårsaker raspiness, stamme eller enda et tap i vokal evne.

Meieri og meieriprodukter

Meieriprodukter er en av de største matvaregruppene for å unngå å beskytte halsen. Melk og melkeprodukter, inkludert yoghurt, ost, iskrem, melk og smør, øke slim produksjonen i halsen. Den ekstra slimete gjør det vanskelig for å produsere en konsekvent klar tone, som du skal tilbringe mesteparten av tiden tømme hals eller bekymre deg for at du må. Selv om du ikke trenger å unngå alle melkeprodukter, forbruker dem rett før en forestilling, eller på en jevnlig basis, er ikke anbefalt.

hydra Foods

Bor godt hydrert er nøkkelen til en sunn stemme, ifølge en rekke vokal trenere. Samtidig som man sikrer du drikker nok væske i løpet av dagen er nøkkelen, kan du også øke væske forbruk gjennom maten du spiser. I tillegg til de anbefalte åtte 8-unse glass ikke-koffeinholdige drikker, vurdere frukt og grønnsaker naturlig høy i vann. De skarpe, forfriskende smak av rå tomater, selleri og agurk vil være velkommen lettelse for dine hardt arbeidende stemmebåndene. Tilsvarende væske rik frukt som epler, druer og fersken er også "stemme vennlige" valg.

Foods høy i vitamin A

Vitamin A finnes naturlig i en rekke matvarer, og dette viktige vitamin bidrar til å holde mykt vev, hud og slimhinner sunt. Friske slimhinner, slik som de som finnes i halsen din, gi deg bedre generell hals helse. Vitamin A er funnet i høye mengder i egg og kjøtt, spesielt leveren. Den er også tilgjengelig i gult og oransje frukter og grønnsaker, for eksempel oransje paprika, gulrøtter, aprikoser og honningmelon, samt i mørke, grønne blader, som grønnkål og spinat.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com