Hva er Lumineers for tennene?

March 12

Hva er Lumineers for tennene?


Lumineers er en unik merkevare av dental apparat som kan plasseres over din naturlige tenner for å gi deg et vakkert smil. The Lumineers nettsted hevder at disse utlra-tynn vaneers er smertefri og reversible. Lumineers kan vare opp til 20 år og ikke krever meisling eller boring som tradisjonelle vaneers. De kan brukes til å skape et friskt nytt smil i så lite som to besøk til en tannlege som er dyktige i å søke Lumineers.

Bukseseler

Lumineers kan brukes i stedet for tannregulering i de fleste tilfeller der du ikke trenger kjeveortopedisk prosedyrer. Lumineers kan løse estetiske problemer når tennene ikke har store problemer som krever bukseseler. Lumineers vil gjøre ditt smil vises rett.

tann~~POS=TRUNC

Lumineers kan dekke opp flekker tenner, slik at du med et hvitt og rent utseende smil. Ifølge Lumineers.com, kan anvendelse av Lumineers gjøres på bare to besøk, noe som gjør dem en rask måte å få hvitere tenner.

Prosedyre

Lumineers er laget av et ultra-tynt lag av cerinate porselen, som er vanskeligere enn tradisjonelle vaneers. De kan plasseres over din naturlige tenner. Du må gå til tannlegen for å ha en mold tatt av tennene dine. Den sendes til Cerinate mold Smile Design Studios, der de vil gjøre nye smil. Når det er gjort, kommer du tilbake til tannlegen for å få den plassert over din naturlige tenner uten boring, sliping eller nåler.

Vedlikehold

Besøk tannlegen hvert halvår for å ha dine Lumineers ordentlig rengjort og vedlikeholde glansen av ditt nye smil. Lumineers.com hevder at disse ikke-tradisjonelle vaneers er utformet for å vare i mer enn 20 år.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com