Hvordan å få vekt uten sukker

September 10
Hvordan å få vekt uten sukker

Spis sunn kaloririk mat for å få vekt trygt uten å spise raffinert sukker eller enkle karbohydrater. Unngå over-bearbeidede matvarer i favør av reelle hele matvarer, inkludert magre proteiner og sunt fett. Vellykket vektøkning krever at du forbruke mer kalorier enn du expend, men kvaliteten på disse kaloriene saken, er det ikke bare om kvantitet.

Trinn 1

Vei deg å få en nøyaktig startvekt og regne ut hvor mange pounds du ønsker å få. Det krever 3500 ekstra kalorier å få £ 1 Legg 500 kalorier daglig for å få et pund i uken.

trinn 2

Spise høy-kalori snacks mellom måltidene for å legge til dagens totale inntaket. Protein og karbohydrater har 4 kalorier per gram, mens fett har 9 kalorier per gram. Nøtter og mutter Butters er populære snack valg, høy på protein med sunt umettet fett. Peanøttsmør har 1600 kalorier per kopp, cashewnøtter har nesten 800 kalorier per kopp.

trinn 3

Velg stivelsesholdige komplekse karbohydrater som poteter, havregryn, ris og andre hele korn. Spis mat som er så ubehandlet som mulig.

Trinn 4

Drikk kalorier i form av melk, juice eller supplerende protein shakes laget av enten whey eller soya. Juice og melk kan være høy i naturlig sukker, som kroppen bruker forskjellig fra raffinert behandlet hvitt sukker. Men hvis du ønsker å begrense alt sukker, velger en ikke-sukker-lagt protein shake.

Trinn 5

Fortsett å trene, men begrense cardio til ikke mer enn tre 30-minutters økter per uke. Når du løfter vekter, gjør færre repetisjoner med tyngre vekter. Ikke trene mer enn fire ganger per uke.

advarsler

  • De fleste grønne grønnsaker er kalorifattig mat, men trenger fortsatt å være en viktig del av et sunt kosthold, selv om de ikke kan hjelpe deg å få vekt.
  • Opp i vekt sakte, og fortsette å trene for å opprettholde en sunn kondisjon.
  • Håndtere stress. Forhøyede kortisolnivåer gjøre kroppen brenne muskel og lagre fett.

Tips

  • Magert storfekjøtt, som flanke biff, og fet fisk, som laks, er vanlige proteiner for å få vekt og bygge muskler.
  • To teskjeer peanøttsmør blandet med 1 ss. av linfrøolje legger 500 kalorier og viktige omega-3 fettsyrer.

Du trenger

  • Høy-kalori næringsrike matvarer

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com