Aktiviteter for å forbedre overkroppen styrke i ergoterapi for voksne

April 24
Aktiviteter for å forbedre overkroppen styrke i ergoterapi for voksne

Ergoterapi fokuserer på en rekke fysiske og funksjonsnedsettelser. En av de viktigste komponentene i OT intervensjon er overkroppen styrke. I forbindelse med tradisjonelle vektet øvelser, ergoterapeuter også bruke terapeutiske aktiviteter for å forbedre muskler styrke og utholdenhet. Disse aktivitetene kan også målrette tilleggsproblemer som for eksempel problemløsning, sikkerhet, balanse og retning etter. Ved å forstå hensikten med oppgavene dine ergoterapeut gir, kan du sette pris på funksjonelle resultatet forbundet med den ellers ikke-funksjonelle oppgaver.

ball Toss

Kaste en ball er generelt ansett barne oppgave. Imidlertid kan din OT bruke en modifisert ball kaste for å bidra til å styrke musklene. I første omgang ved å kaste en lett ball, som en badeball, kan du øke omfanget av bevegelse og grunnleggende styrke. Som du avanserer, kan terapeuten bruke en tyngre ball eller vektet mansjetter rundt håndleddene for å øke intensiteten. For maksimal styrke, kaste en medisinball mens stående vil gi betydelig hele kroppen styrke.

Finmotoriske aktiviteter

Som du først komme seg, vil musklene tretthet med enkle aktiviteter som å sette plugger inn i et hull eller vri nøtter på bolter montert på et brett. For ytterligere å øke din styrke, din terapeut utfordre deg ved å legge sekvensielt tyngre vektet mansjetter til håndleddene når du skal fylle disse oppgavene. Ved å øke tiden du utføre oppgaven uten en pause, kan du forbedre muskel utholdenhet også. Stående mens fokusert på å fullføre en fin-motor oppgave vil også styrke beinet og balansere musklene som kan redusere risikoen for fall i løpet av funksjonelle aktiviteter.

arm Bike

I tillegg til tradisjonelle dumbbell øvelser, vil ergoterapeut bruke en arm sykkelen for å forbedre din arm styrke. Fra og med flere minutters arm sykling på en gang, vil din terapeut legge intensiteten ved å slå opp syklusen motstand eller ved å øke tiden det tar før en hvilepause. Dette motsatte arm bevegelse er også forbundet med økt balanse mens du går fordi det simulerer motstander armbevegelse.

Oversettelse å Funksjon

Som armmusklene styrkes, kan du begynne å delta i mer funksjonelle oppgaver. Din terapeut kan du kaste tøyet for ytterligere å styrke musklene. Ved å brette et stort element, for eksempel en dyne, kan musklene bli sterkere. I tillegg kan terapeuten må du bære vektet håndjern mens du sitter og kaste tøyet. Det samlede økt muskelstyrke og utholdenhet vil tillate deg å fysisk delta i funksjonelle livsaktiviteter som måltid forberedelse og få kledd.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com