Hvordan bli kvitt av myofascielle triggerpunkter

July 14

Myofascielle triggerpunkter er smertefulle, stram band av muskelfibre i konseptet. De er en vanlig årsak til smerte og kan føre til referert smerte i bredere områder. En rekke måter å behandle myofascial triggerpunkt smerte er identifisert. Metoder som krever en utøver som massasje terapi og akupunktur. Skum rullende er en myofascial utgivelse metode som kan gjøres på ens egen.

Bruksanvisning

1 Dersom søker massasje terapi for lindring, sørg for at du finner en manuell terapeut spesielt opplært i myofascial utgivelse. De kan henvise til dette som "trigger punkt release" eller "myofascial triggerpunkt terapi." I USA, kan den amerikanske Massage Therapy Association potensielle kunder til å søke gjennom sine massasje terapi katalogen ved plassering samt modaliteter og teknikker praktiseres. Eller du kan bare spørre på ditt lokale massasje klinikk, eller sjekk med din massasjeterapeut.

2 Akupunktur er også en god behandling for myofascial smerte. Det har blitt brukt mye av British Medical Akupunktur samfunnet. Nålene stimulerer nervene som hindrer triggerpunkt smerte melding ved å taste ryggmargen (blant annet). En akupunktør kan bli funnet på AcuFinder.

Dersom lokale akupunktører er uoverkommelig, vurdere å finne en klinikk på en akupunktur schoo, hvor studentene, under veiledning av utdannede akupunktører, øve sine inntak og needling ferdigheter til redusert pris. Fellesskapet akupunktur er også et alternativ, som er en glidende skala klinikk i en gruppe behandlingsplass.

3 Med mindre du har en kronisk smerte sykdom (for eksempel fibromyalgi) eller en sirkulasjons problem, skum rullende er utmerket for selv myofascial release. Du må plukke opp et skum roller. Hvis det ikke er en tilgjengelig hos din lokale sportsbutikk eller gym, kan du kjøpe en på nettet. Noen gode alternativene inkluderer bedre resultater er 1-tommers roller ($ 9,95) eller Mer Holdbar Foam Roller Plus ($ 39,95). For spesifikke teknikker på skum rulle hvert område av kroppen din, sjekk ut tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance_repair/feel_better_for_10_bucks.

Hint

  • Hvis ingen massasje terapeuter opplært i myofascial utgivelse er tilgjengelige i ditt område, er akupressur et godt alternativ. Lokale akupunktur skoler eller akupunktører kan være i stand til å gjøre henvisninger.
  • Skum rullende (og ofte massasje) er kontraindisert for de med kroniske smerter sykdom (for eksempel fibromylagia) eller sirkulasjonsproblemer. Hvis du har en av disse forholdene, ikke skum roll, og ta kontakt med din massasje terapeut for å finne ut det beste alternativet.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com