Hvordan Monter en BH for Sagging Store Bryster

June 12
Hvordan Monter en BH for Sagging Store Bryster

Flere faktorer, blant annet størrelse, påvirke utseendet på brystene dine når du blir eldre. Hvis du er godt utstyrt, er det viktig at du bruker riktig montert BH slik at brystene ikke begynner å synke. Diva Bras understreker dette poenget ved å si at seg en bra bremser ned effekten av tyngdekraften, og hjelper deg å opprettholde ungdommelig utseende på brystene. Brystene består hovedsakelig av fett, med leddbånd holder opp vevet. Den tiden bidrar til oppmykning av brystvev, bidra til deres sagging.

Trinn 1

Sett fingrene under bandet av BH. Hvis du er i stand til å sette mer enn to fingre mellom bandet av BH og brystet, er bra for stor, ifølge Linda Bra Lady nettstedet. BHen bandet skal gi de fleste av støtte for brystene dine, og et band som er for store bidrar til sagging problemet. Flytt ned ett band størrelse og opp en cup størrelse.

trinn 2

Få en assistent eller en bh-fitting profesjonell til å måle deg for BH som best passer deg. Mål rundt brystet rett under brystene, noe som gjør at målebåndet er tettsittende men ikke for stramt. Målebåndet bør gå rett over ryggen og hvile flatt på huden din, i henhold til 007 B-området.

trinn 3

Legg 2 til 3 inches til målingen for å få den mest nøyaktige bandet størrelse. Det er ikke nødvendig å legge til noe mer enn dette fordi bandet er laget av elastisk materiale og skal gi ca 80 til 90 prosent av ditt bryst støtte, skriver 007 B nettstedet. Skaff den mest nøyaktige bandet størrelse ved å trekke opp på bh stropper slik at du trekker brystene høye nok for assistenten å få målebåndet rett under brystene, i henhold til 007 B-området.

Trinn 4

Flytte opp til neste partall hvis måleresultatet er et oddetall. Bras er produsert i selv bare, i henhold til den 007-B-området. Prøv en BH på i den nye størrelsen. Ryggen skal ikke ri opp. Hvis den gjør det, er bandet for stor og du trenger å flytte ned en størrelse.

Trinn 5

Spør din assistent for å måle over den bredeste delen av brystene. Finn forskjellen mellom dette tallet og bandet størrelse. Hvis det er mindre enn 4 inches, slite deg en D cup; 5 inches, et DD eller E cup; 6 inches, en DDD eller F cup; 7 inches, DDDD eller G cup, skriver 007 B nettstedet.

advarsler

  • Ikke kaste din BH i tørketrommelen etter vask dem. Varmen som bryter ned det elastiske og materiale.
  • Bruk din BH bare i ni måneder, og deretter erstatte dem.

Tips

  • Bras gi nødvendig støtte til brystene dine. Kvinner med store bryster spesielt trenger støtte fra en godt utstyrt BH slik at de kan redusere risikoen for å utvikle hengende bryster.
  • Alder, genetikk, vekt, graviditet, bryststørrelse og amming bidrar til sørover sag av "jentene".
  • For å få en god plass for å holde brystene opp, bør BH bygges ut av tre seksjoner og har støtte paneler innebygd i koppene. Se etter BH med tre eller flere kroker for ekstra styrke; unngå single-layer BH med formpressede skåler som disse ikke gir tilstrekkelig støtte.

Du trenger

  • Målebånd

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com