Eye øvelser for Amblyopi

June 15

Dårlig syn på det ene øyet kan føre til at hjernen til å begynne å ignorere signaler fra det øyet. Når dette skjer, kan øyet drift innover eller utover på grunn av svekkelse og manglende bruk. Den resulterende tilstanden kalles amblyopi eller "lat øye", ifølge Mayo Clinic. Denne tilstanden er blant de viktigste årsakene til synsproblemer hos barn, som påvirker om lag 3 prosent av dem, men visse terapi øvelser kan forbedre eller rette det opp.

patching

Patching er en vanlig behandling for amblyopi pasienter, ifølge University of Iowa Health Care.

Plasser en lapp over det gode øyet i flere uker eller måneder å forbedre tilstanden. Plasteret tvinger lat øye til å arbeide på egen hånd og begynne å motta signaler fra hjernen for å se. Øvelsen styrker øyet muskler og i mange tilfeller vil til slutt riktig visjon. Det er mulig at du blir nødt til å gjøre en og annen lapp i en lengre periode etter visjon er gjenopprettet.

Dersom et barns lat øye skyldes langsynthet, så han eller hun kan kreve briller for å løse problemet.

Eye slippe

Plasser spesielt formulert øyedråper inn i godt øye for forsettlig sløre synet på det, ifølge University of Iowa Health Care.

Eye slippe vil resultere i samme øvelse for lat øye. Med synshemmede midlertidig i godt øye, vil lat øye bli tvunget til å bli den viktigste kilden til syne. Hjernen vil gjenkjenne dette, og musklene må jobbe hardere for å oppnå det. Snakk med en lege om å bruke øyedråper for denne tilstanden som et alternativ til å bruke en øyelapp.

Spill og puslespill

Det er ingen grunn til ikke å ha det litt gøy mens du trener øynene.

Aksje opp på kryssord, videospill og bøker med liten skrift, ifølge University of Iowa Health Care. Disse aktivitetene vil tvinge øynene til å arbeide sammen og vil styrke svakere øyet naturlig. Du kan også velge å bære en patch i løpet av disse aktivitetene, for å gi lat øye en intens trening. Tilbringe en time eller mer per dag på disse typer aktiviteter for å sikre at øyet får massevis av action.

Få Behandling Tidlig

Hvis barnet ditt ser ut til å ha en lat øye utvikling, får behandling for det umiddelbart.

Hvis vellykkede behandlinger er fullført før fylte ni, er det sannsynlig at barnet vil ha en full gjenoppretting fra amblyopi, ifølge University of Iowa Health Care.

Vente til etter 9 år kan bety at en fullstendig restaurering av normalt syn ikke kan finne sted. Har barna dine ta regelmessige øye eksamener og synsprøver for å forhindre mulig synstap.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com