Hvordan tømme tankene før du går til sengs

June 14

Det kan være vanskelig å sovne når du har for mange tanker som går gjennom hodet ditt. Mange har deres sinn fulle av tanker i morgen, tidsfrister, bekymringer, familie og andre ting som kan la dem følelsen rastløs og stresset før du går til sengs - i stedet for avslappet og fredelig.

Bruksanvisning

Hvordan tømme tankene før du går til sengs

1 Ikke fokuser på hva du har å gjøre neste dag. Tenker fremtidige oppgaver og hvordan du skal få dem gjort bare fører til angst og bekymring. Dette kan holde deg våken og avbryte god natts søvn. Lever bare i øyeblikket og ta ting ett skritt av gangen.

2 Ikke spise eller drikke noe når det er nær tidspunktet du går til sengs. Hold deg unna koffeinholdige drikker som brus, te eller kaffe og ikke spise godteri - som har mye sukker i dem. Forbruker mat og drikke med koffein og sukker kan gi deg et rush som kan gjøre det nesten umulig å sovne. Drikker for nær leggetid kan holde deg i gang på do i løpet av natten. Spise visse matvarer kan gi deg ubehag i magen siden kroppen din bremser ned under søvn som gjør fordøyelsen vanskeligere. Du bør også unngå alkohol og tobakk før sengetid siden de kan forstyrre deg falle inn i en dyp søvn.

3 Ta et avslappende bad rett før sengetid. Bad er veldig beroligende og de gir deg tid alene å bare nyte øyeblikket uten å bekymre deg for noe annet. Føl deg fri til å tenne duftlys og legge til bobler og badesalt på badekaret hvis foretrekker. Har beroligende musikk spilles i bakgrunnen hvis det hjelper deg å slappe av. La tankene gå gratis som du suge i karet. Du fortjener å ha det tid til deg selv.

4 Gjøre noen yoga strekninger eller andre lette øvelser kan hjelpe deg til å slappe av i kropp og sinn for å sove bedre. Disse øvelsene bør ikke ha deg ut av pusten. I stedet bør de være beroligende og gir deg mulighet til å frigjøre spenninger i hele kroppen din. Liket posere i yoga er en stor oppgave å hjelpe deg tømme tankene og slappe av før sengetid. Bare ligge på ryggen med hendene på sidene, håndflatene vendt oppover og føttene litt fra hverandre. Lukk øynene og begynner å fokusere på kroppen din starter med toppen av hodet og fortsetter til bunnen av føttene. Spent og slipper hver del av kroppen din mens du går. Denne prosessen gjør at muslces å slappe av. La kroppen din til å slappe av mens du fokuserer på pusten din og tømme tankene dine bekymringer og bekymringer.

5 Ha tid for meditasjon eller bønn før sengetid. I løpet av denne tiden, ikke fokusere på noen av dine bekymringer. Meditere og be om fredelige ting i stedet for ting som stress deg ut. Hvis det er noe som plager deg om dagen, la det gå før du går til sengs. Tilgi deg selv for eventuelle feil du føler at du har gjort og fokusere på de positive sidene ved dagen. Tenk på ting du har å være takknemlig for. Slipp noen stressende tanker gjennom meditasjon eller bønn.

6 Ha en behagelig sted å sove. Vær sikker på at madrass og puter støtte din rygg og nakke slik at du kan være avslappet og komfortabel når du legger ned. Legging på en ubehagelig overflaten kan holde deg fra å sove fredelig fordi du skal kaste og slå prøver å finne en god posisjon. Tenk å få en kontur pute som støtter nakken og ryggen og en madrass som er designet for å hjelpe avlaste trykket slik at du er i stand til å sove mer dypt og komfortabelt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com