Best Soccer klossene for Defenders

May 29
Best Soccer klossene for Defenders

Defenders trenger en fotball støvel som er i stand til å grave seg ned i banen når de trenger for å gjøre en takling, så en lengre klamp kan være nyttig. Typiske fotballsko ha en halv-tommers klamp, men du bør satse på en tre-kvart tomme klamp stedet. Du må nøyaktig sparke en lang ball ned til frontlinjen, så den siden av fotball klamp er kritisk til at treffsikkerheten. Kontroller at klossen du velger har forme til innsiden av klossen som hjelper dirigere ballen på hardere spark. Mest merker av fotball cleats inkluderer Nike, Puma, Asics, Diadora, Umbro, Under Armour og adidas.

vanlige fallgruver

Det er ikke så mange fotballsko dedikert til forsvarere som det er til spissene og kantspillere, så vil du sannsynligvis nødt til å se på et bredt utvalg av støvler for å finne de beste alternativene for din spillestil. Hvis du er mer av en fysisk spiller som vokter backline med mange taklinger, mål for en lengre klamp - kanskje engang i nærheten av en tomme. Hvis du er en raskere forsvarer som avhenger av fotarbeid, sørg for at støvelen skikkelig støtter anklene slik at du ikke vrir en som du grave ut ballen.

Hvor får man kjøpt

Du kan finne generelle fotball cleats på sportsbutikkene. De sannsynligvis ikke vil bære en god forsvarer støvel i butikken. I stedet prøver en online spesialitet forhandler som Soccer.com, som bærer et bredere spekter av stiler og størrelser.

Koste

De beste fotball cleats for forsvarere varierer i pris basert på deres egenskaper. Du kan finne fotball støvler for $ 30 til $ 220; gode forsvarere "støvler starter vanligvis rundt $ 100. Fra Soccer.com, kan du finne regelmessig priset cleats fra $ 40 til $ 500, som forsvarere "cleats være i $ 70 til $ 100 området for det meste.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com