Øvelse Tape for personer med Parkinsons & # 039; s Disease

November 22
Øvelse Tape for personer med Parkinsons & # 039; s Disease

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som rammer både store og motoriske bevegelser, samt gangart, balanse og styrke. Flere DVDer og mosjon VHS-kassetter er tilgjengelig for personer med Parkinsons sykdom som ønsker å utøve. Stadier av Parkinsons sykdom er målt på en skala. Skalaen bryter sykdommen ned inn i fem trinn, men hver pasientens symptomer og den hastighet med hvilken sykdommen utvikler seg er forskjellig. Ta kontakt med en fysioterapeut før du starter noen treningsprogram og sliter med en kronisk sykdom som Parkinsons sykdom.

Expert Insight

Øvelse Tape for personer med Parkinsons & # 039; s Disease

Hvis du er i de tidlige stadier av sykdommen, har Davis Phinney Foundation en DVD som heter "Trening og Parkinsons: Spørsmål og svar fra ekspertene" der råd fra Parkinsons sykdom eksperter på trening og fysioterapi tilbys. Davis Phinney var en Tour de France-syklist før han utviklet tidlig debut av Parkinsons sykdom. Hans tips for trening er strenge og understreker nødvendigheten av en intens, daglig rutine. Hvis du tidlig har utbruddet Parkinsons sykdom og dine symptomer er godt kontrollert av medisiner eller dyp hjernestimulering, sjekk ut Davis Phinney stiftelsens DVD.

betraktninger

Øvelse Tape for personer med Parkinsons & # 039; s Disease

For folk som er mer avansert og stiller problemer med å stå og gå, flere DVDer har metoder for å trene mens du sitter ned. Den Parkinsons sykdom Foundation har en liste over ressurser for disse type øvelser. "Sitt og Bli Fit" er en DVD utviklet spesielt for eldre mennesker som har problemer med balanse. En annen video, "motivere Moves for personer med Parkinsons," funksjoner tøyningsøvelser for å forbedre fleksibilitet og holdning.

Egenskaper

Øvelse Tape for personer med Parkinsons & # 039; s Disease

De "Sitte og være passe" DVDer og videoer har en rekke valg å velge mellom. Programmene er delt inn i seksjoner som arbeider i tre hovedtrinn: saktere tempo øvelser, moderat tempo øvelser og hektisk øvelser. Du kan også bestille en video som har to instruktører på en gang. En instruktør utfører en enkel øvelse, mens den andre instruktøren viser deg hvordan du kan endre det å spesifikt passer ditt tempo. Disse øvelsene er ideelle fordi de gir deg muligheten til å veksle din rytme og svinger mellom å se de to instruktørene.

Teorier / Spekulasjoner

Øvelse Tape for personer med Parkinsons & # 039; s Disease

For folk som er mer eksperimentelle og leter etter alternative former for trening, "Easy Tai Chi-Qigong" er en video som guider deg gjennom grunnleggende, enkle tai chi og qigong bevegelser. Disse bevegelsene kan hjelpe med balanse og pust kontroll. Folk som praktiserer disse alternative øvelser hevder det hjelper med informasjon oppbevaring og engasjerer dem på en måte som skaper en følelse av ro velvære. Alternative øvelser er ment å fungere sammen med konvensjonelle øvelser.

fordeler

Øvelse Tape for personer med Parkinsons & # 039; s Disease

Et annet alternativ trening idé er å bruke trenings eller balanse ball. Fitness baller krever at du maksimere din holdning til å opprettholde balansen mens du sitter på ballen. De hjelper med ben styrke og generell fleksibilitet. Et ekstra pluss med en fitness ball for folk med mer avanserte stadier av Parkinsons sykdom er at en rekke av liggende øvelser er vist som arbeider beinmuskulaturen, hofter og magemusklene. Nesten alle øvelsene som er nevnt er tilgjengelig på VHS eller DVD, ifølge MayoClinic.com.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com