Hva som forårsaker magekramper mens du kjører?

January 23
Hva som forårsaker magekramper mens du kjører?

Magekramper er en vanlig runner sykdom. Rice University rapporterer at 40 til 50 prosent av alle løpere og triatleter oppleve magekramper under trening og konkurranse. Ved å forstå årsakene til og forebyggende metoder for ulike typer muskelkramper, kan løpere trene og løp uten ubehag i magen.

Typer magekramper

To typer magekramper eller spasmer av bukhulen muskler, pest løpere. Den første typen krampe er en trekning av brystkassen muskler, kalt en hold eller en øvelse relaterte forbigående magesmerter, ifølge Sports Injury Bulletin nettsted. Den andre typen mage krampe er en krampe i musklene som linje veggene av mage-tarmkanalen, forklarer Spinal Health nettsted.

Årsaker til Side Stiches mens du kjører

Sports Injury Bulletin rapporterer at side masker oppstår når musklene i brystkassen er overarbeidet. Rib-bur muskler utvide og kontrakt under pusting, forklarer Rice University. Kraftig puste som krever muskler til å arbeide utover sin kapasitet kan føre til rib-buret muskelkramper og dermed side masker. Disse musklene kan også krampe som følge av overarbeide via spretter. Som du kjører, innholdet i bukhulen sprett, ifølge Sports Injury Bulletin, mens musklene i brystkassen arbeidet med å stabilisere dette innholdet. Side masker kan oppstå når spretter av magen innholdet works musklene i brystkassen.

Forebygging av Side Stiches mens du kjører

Opplæring og racing innenfor kroppens grenser er sannsynligvis de beste metodene for å forebygge side masker. Hvis du gjør dine rib-buret muskler gjøre mer arbeid enn de vanligvis gjør, kan de krampe. En annen forebyggende metode, Sports Injury Bulletin antyder, er å unngå å legge vekt på magen via mat og drikke før eller under en treningsøkt. Din brystkasse muskler er mer sannsynlig å krampe hvis de må jobbe hardere for å stabilisere mer vekt i bukhulen.

Årsaker til Gastrointestinal Cramps mens du kjører

Gastrointestinale kramper kan oppstå når magen ikke er i stand til å fordøye mat og drikke inne på det, Rice University og Spinal Helse enig. Først må magen nok oksygen til å utføre fordøyelse. Hvis du kjører veldig fort, vil oksygen bli viderekoblet bort fra magen til hjerte, hjerne og leg musklene for å holde tritt at svært vanskelig aktivitet, forklarer Marathon Training nettstedet. For det andre må magen en tilstrekkelig mengde elektrolytter, omtrent lik den til kroppsvevet utsiden av magen, for å utføre fordøyelse. Hvis fordøyelse ikke forekommer, og innholdet i mage-tarmkanalen ikke beveger seg, kan musklene i veggene av tarmkanalen begynner å spasme, og bringer på ubehagelig magekramper.

Forebygging av Gastrointestinal Cramps mens du kjører

For å forhindre gastrointestinale kramper når du kjører, unngå å kjøre veldig fort hvis du har mat eller væske i magen slik at det vil ha nok oksygen til å fordøye dette materialet. Også, spise og drikke materiale med riktig mengde elektrolytter, et beløp som tilsvarer din grad av svetting. Dette vil tillate deg å opprettholde magen elektrolyttbalansen nødvendig for å oppnå fordøyelsen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com