Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

May 25

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn


Til tross for betydningen av navnet, er ringorm faktisk en soppinfeksjon i huden. Hos barn det oppstår vanligvis i hodebunnen, magen eller ryggen, men det kan også bli funnet på føtter og i lysken. Når funnet i de områdene det er kjent som "fotsopp" eller "jock kløe." Den svært gjenkjennelig sirkulære, skjellende rød lapp er svært kløende, svært smittsom og relativt enkle å diagnostisere. Les videre for å lære mer om hvordan du kan diagnostisere ringorm hos barn.

Bruksanvisning

diagnostisere Ringorm

1 Se etter den karakteristiske ringformet utslett på barnas hud. Det begynner som en liten, flassende flekk som, som lesjon begynner å gro, vil se ut som en okser-øye med sunn hud omringet av røde, kløende og betent hud.

2 Undersøke eventuelle kløende flekker på barnets hodebunnen, ser spesielt for en liten sår som er kvise-lignende utseende. Ettersom infeksjonen utvikler seg, vil håret i det berørte området ofte faller ut.

3 Expose de aktuelle områdene for ultrafiolett lys. Ofte en ringorm infeksjon vil lyse under ultrafiolette stråler.

4 Ta med barna til legen for å ha området sett på og kultivert. Det er mange hudsykdommer, for eksempel typer eksem og pityriasis rosea som ofte kan forveksles med ringorm, så det er viktig å diagnostisere barnets hud infeksjon riktig.

5 Sjekk dine dyr dersom du mistenker at noen i familien har ringorm. Infeksjonen kan overføres til og fra hunder og katter. Hvis barna er i nærheten av ditt kjæledyr, er det ikke usannsynlig at de også vil bli berørt.

Unn Ringorm

6 Bekreft med en lege at infeksjonen er faktisk ringorm før du begynner noen form for behandling.

7 Bestem, med legens hjelp, enten en skalp eller spiker infeksjon må behandles med en muntlig anti-fungal medisiner.

8 Påfør en anti-sopp krem lokalt for infeksjoner som finnes på huden annet enn hodebunnen.

9 Shampoo håret med en selen sulfidholdige sjampo.

10 Spis mat med høyt beta-karoten, for eksempel gulrøtter, som beta-karoten bidrar til å holde hud og negler sunne.

Forhindre Ringorm

11 Unngå kontakt med mennesker eller dyr som er kjent for å ha ringorm infeksjon, og unngå å dele sengetøy eller sportsutstyr. Noen klær som kan ha vært i kontakt bør vaskes med et soppdrepende såpe.

12 Tørk deg selv så grundig som mulig etter bading, slik at huden tørke helt før du tar på deg løstsittende klær. Hvis du er i et varmt, fuktig miljø, som for eksempel en garderoben, bør du vurdere å tørke ut huden din med en hårføner etter frotté av.

13 Ta på sokker før noen andre klær hvis du har fotsopp, for å unngå spredning av soppen til andre områder av kroppen din.

Hint

  • Mange foreldre begynne å behandle ringorm med lokale steroider, som kan endre utseendet på utslett. Kontroller at du er i stand til å beskrive den første utslett med barnelege.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com