Hva er behandlingen for angst og OCD?

February 24

Hva er behandlingen for angst og OCD?


Angstlidelser kommer i flere former, inkludert overdreven bekymring, depresjon, panikk og posttraumatisk stress. Obsessive-Compulsive Disorder, eller OCD, innebærer unødvendig repetisjon av visse tanker eller atferd - selv om personen vet disse er unødvendig. OCD i seg selv er en form for angstlidelse. En rekke potensielle behandlinger finnes, inkludert bruk av tysk kamille, skullcap, gotu kola og brahmi, sysselsetter en slags atferdsterapi, og inntaket av konvensjonelle medisiner.

tysk kamille

Kamille --- eller --- Tysk kamille er blitt brukt til å bekjempe symptomer på angst. Tysk kamille har en naturlig beroligende effekt, lettelser frustrasjon og redusere nervøs spenning. Den kan brukes av voksne som føler overarbeidet, engstelig eller stresset, men i små doser det hjelper også barn med diagnosen ADHD. Selv om det er sjelden, noen mennesker har utviklet allergiske reaksjoner på tysk kamille som manifesterer som hudirritasjoner.

skullcap

Skullcap, eller scuttellaria laterfolia, har vært brukt i århundrer av folk som føler seg stresset eller overarbeidet. Skullcap sies å forbedre klarhet i sinnet og gir en likevekt av følelser, øker holdning og evne til å håndtere kompliserte eller normalt stress-induserende situasjoner. Skullcap har ingen kjente alvorlige bivirkninger.

gotu kola

Centella asiatica, eller gotu kola, sies å ha en naturlig styrkende effekt på hjernen og nervesystemet. Ofte brukes av studenter, kan gotu kola bidra til å øke minne evner og klarhet og stabilisere følelser. Urten også forbedrer blodstrømmen til hjernen og øker blodsirkulasjonen i hele kroppen. Personer med angst og OCD har ofte problemer med å konsentrere seg, og gotu kola kan hjelpe dem å fokusere lettere. Gotu kola har ingen kjente alvorlige bivirkninger.

Brahmi

Brahmi eller Bacopa monniera, har lenge vært brukt til å bidra til å øke kognisjon, hukommelse og samlet hjernen fungerer. Brahmi kan hjelpe deg å huske det du har lært --- og mer viktig å ha klarhet i sinnet til å lære nye ting. Selv om det er ingen kjente alvorlige bivirkninger for å ta brahmi, kan kvinner oppleve forbigående hørselstap.

Behavioral Therapy

I tilfelle av OCD spesielt, kan adferdsterapi være en effektiv behandling. Atferdsterapi vanligvis involverer en av to metoder, som begge er bare forsøkt etter en terapeut har lært pasienten en slags avkobling trening.

For det første er systematisk desensitivisering, noe som medfører langsomt men jevnt eksponere pasienten for høy angst situasjoner, for derved å hjelpe pasienten å tilpasse og til slutt endres og overvinne OCD.

Den andre metoden kalles flom, der pasienten er utsatt for en meget høy grad av engstelse på en gang, og er motivert til å praktisere de nevnte avspenningsteknikker. Atferdsterapi bør kun utføres av en lisensiert profesjonell.

konvensjon~~POS=TRUNC medisiner

Ifølge Obsessive Compulsive Foundation, har flere konvensjonelle medisiner har vist seg å være effektive i kampen mot tvangslidelse. Disse inkluderer citalopram (Celexa), fluvoksamin (Luvox), sertralin (Zoloft), paroksetin (Paxil), fluoksetin (Prozac) og klomipramin (Anafranil). Den angstlidelser Association of America foreslår også en rekke medisiner for å behandle angst, inkludert Luvox, Norpramin, Nardil, Effexor og Wellbutrin.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com