Hvordan identifisere Ringorm hos barn

March 28

Ringorm, referert til medisinsk som tinea, er forårsaket av en soppinfeksjon. Ifølge "Det er en mors verden», 20 prosent av folket vil ha ringorm på et gitt tidspunkt, og ringorm er mer utbredt blant barn - enda mer hos gutter enn jenter. Ringorm infeksjoner er hyppigere hos barn som lever i varme klima og som kommer i kontakt med andre infiserte barn eller infiserte dyr. Utbrudd er vanlig blant barn i barnehager, barnehager og skoler. Hvis du mistenker at barnet ditt er infisert, identifisere ringorm er relativt enkel.

Bruksanvisning

1 Se etter en liten, rund flekk på barnets hud. Lesjonen vil være skjellende og kløende.

2 Sjekk lesjonen for utseendet av sunn hud inni en sirkel. Ringorm helbreder fra innsiden og ut, forårsaker den ring-lignende utseende.

3 Observer lesjonen for utseendet på et utslett og / eller flassende hud.

4 Be barnet dersom lesjonen er tørr, kløende eller brennende. Dette er alle symptomer på ringorm.

5 Undersøk barnets hodebunnen. Ringorm i hodebunnen er vanlig i barn i alderen 2 til 10. Se etter en rød, flassende utslett og hårtap. Hodebunnen blir kløende.

6 Expose lesjonen for ultrafiolett lys. Hvis lesjonen gløder, har barnet sannsynligvis ringorm. Det finnes imidlertid typer av ringorm som ikke lyser når de utsettes for ultrafiolett lys.

Hint

  • Selv om det er best å ha ringorm diagnosen bekreftet av en lege, over-the-counter soppdrepende medisiner vanligvis er effektive i behandling av soppinfeksjon.
  • Ringorm av kroppen kalles tinea corporis. Fotsopp, fotsopp, er ringorm på føttene. Tinea cruris, kjent ofte som skrittsopp, oppstår i lysken. Ringorm forekommer også i hodebunnen, tinea capitis, og negler, tinea uguium. Ringorm på kroppen og hodebunnen er de vanligste formene hos barn.
  • Ringorm er smittsom. Det er viktig at du ikke lar din infisert barnet til å komme i direkte hud-til-hud kontakt med andre medlemmer av hjemmet - inkludert kjæledyr. Det er også viktig at alle i hjemmet som kan ha infeksjon - inkludert hunder og katter - behandles samtidig. Dette vil hindre ny infeksjon.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com