Healthy Eating for tenåringer i skolen

August 17

Healthy Eating for tenåringer i skolen


Teenage kropper er fortsatt i formative år med vekst, og riktig ernæring er like viktig som noen gang i løpet av disse årene. Å gjøre sine egne valg betyr ikke alltid at tenåringer spiser riktig, men middels og høy skoler oppgir mer attraktive og sunne valg i disse dager. Velge sunn mat kan fortsatt være noe tenåringer nyte hvis de har nok alternativer.

A la Carte

Mange skoler tilbyr en selektiv meny med a la carte elementer som unngår høy-kalori full lunsj blir servert. Mange ungjenter ofte unngå å spise riktig på grunn av bekymringer over vekt, noe som gjør det viktig å sikre at det de gjør velger er sunne elementer. Grønnsaker og dip, yoghurt, hele korn brød eller enda kjeks og peanøttsmør er bedre enn et stykke pizza eller cheeseburger eller ingenting i det hele tatt.

Salatbar

Mange skoler selv ned til elementært nivå tilbyr en salatbar av noe slag. Velge en salat for en lunsj sammen med melk eller vann som drikke kan være å fylle, gir en god balanse av næringsstoffer og unngå fet high-karbohydrat valg på menyen. Ost, kjøtt valg som smuldret bacon eller kalkun legge viktig protein til mix. For voksende tenåringer er det mindre bekymring om antall kalorier de forbruker enn å gjøre de som de spiser så teller bulking opp salaten med et kast på siden gjør ikke vondt hvis det er hele korn brød som legger fiber.

Pakk det

Tar en lunsj til skolen er fortsatt den beste måten å gjøre det sunneste valgene og kontrollere den ernæringsmessige kvaliteten av det viktigste måltidet en tenåring bruker i skoletiden. Pakking en lunsj trenger ikke å være kjedelig. Hele korn wrap smørbrød er en velsmakende alternativ til en kjedelig og sukkerholdige peanøttsmør og gelé sandwich. Fruktsalat, en hjemmelaget lunsj-stand stil skaperverket med skiver kjøtt, ost, kjeks og kanskje en gelatin dessert cup å runde det ut lage en sunn og tilfredsstillende lunsj.

Timing og snacks

Spise ofte er en god måte for tenåringer å opprettholde sunt inntak og ikke komme til poenget med å være så sulten at de vil spise hva de finner først, vanligvis junk food. En granola bar i sekken å knaske på mellom klassene er en god energi boost. En håndfull nøtter, trail mix eller rosiner gir også en god energi boost og er en enkel matbit på farten. Spise ofte er en god vane for tenåringer å opprettholde; å ha et større antall små måltider i løpet av dagen holder energien flyter og forhindrer overspising.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com