Bivirkninger av Stromectol

February 26

Bivirkninger av Stromectol


De fleste personer som mottar en resept for Stromectol lider av parasittiske hudinfeksjon skabb. The Merck Produktet inneholder medisiner ivermectin og har bestemte US Food and Drug Administration-godkjent indikasjon for behandling av orm infeksjoner som forårsaker elveblindhet (onchocerciasis) og alvorlig diaré (strongyloidiasis). Når Stromectol dreper parasitter i pasientens kropp, kan pasienten ha en allergisk type reaksjon på kjemikalier ut fra de råtnende ormer. Pasientene kan også sjelden opplever alvorlige øyeproblemer, og må være forsiktig for å unngå overdoser.

Mazzotti Reaksjon Advarsel

Pasienter som tar Stromectol å drepe ormer kan oppleve hva legene kaller en Mazzotti reaksjon. Dette skjer oftest hos pasienter behandlet for elveblindhet, og det vil trolig skje selv om pasientene gikk ubehandlet, som parasittiske ormer vil modnes og dø ut naturlig. Når pasienter har en Mazzotti reaksjon, er deres immunforsvar overreagerer for giftige kjemikalier ut fra råtnende ormer. Tegnene på en Mazzotti reaksjon inkluderer feber, utslett, lymfeknute hevelse, kløe og leddsmerter og hevelse. Ingen av disse problemene ble registrert i mer enn 27,5 prosent av pasientene som deltar i kliniske studier med Stromectol, i henhold til stoffets forskrivning informasjon.

Vanlige bivirkninger

Ifølge kliniske studier oppsummert i preparatomtalene for Stromectol, de vanligste bivirkninger av å ta medisiner som ikke var knyttet til en Mazzotti reaksjon var diaré, svimmelhet, små reduksjoner eller økninger i antall hvite blodlegemer, økning i leverenzymer, racing hjerterytme og økt hemoglobin teller.

Andre bivirkninger

Færre enn 1 prosent av pasientene som tok Stromectol i kliniske studier opplevde all-over svakhet, magesmerter, fullstendig tap av appetitt, forstoppelse, søvnighet, svimmelhet, utslett eller muskelsmerter.

Bivirkninger av ukjent frekvens

Utenom kliniske studier, har et ukjent antall pasienter som tar Stromectol rapporterte opplever en forverring av astma og utvikling av hepatitt. Pasienter som bruker Stromectol har også rapportert blødninger under ytterste laget av øyet (dvs. konjunktival blødning), rosa øyne, hevelse i hornhinnen, hevelse av iris og andre deler av uvea og betennelse i netthinnen. Hos noen pasienter har disse øyeproblemer førte til blindhet.

Overdose

Den aktive ingrediensen i Stromectol, ivermectin, vises også i flere veterinære legemidler som Heartgard fra Merial og Ivomec fra Merial. Utilsiktet overeksponering til de veterinære legemidler har stått for de fleste overdoser hos mennesker, og pasienter som tar Stromectol bør følge deres doseringsanvisningen nøye. Folk som har fått overdoser av Stromectol eller et av dens veterinær formuleringer har opplevd farlige dråper i blodtrykk, elveblest, hevelse, kramper, discoordination og pustevansker. Pasienter bør fremkalle brekninger når disse symptomene på Stromectol overdose oppstår, og de må kanskje ha magen pumpet. Overdosepasienter kan også bli nødt til å ta spy-induserende medikamenter for en dag eller to, får intravenøs væske eller få tilskudd av oksygen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com