Hvordan søke om en levetid lisens til å bære en pistol

January 28

Hvordan søke om en levetid lisens til å bære en pistol


I USA, er Indiana den eneste staten som tillater sine innbyggere å søke om en levetid lisens til å bære en pistol. Andre stater har varierende håndvåpen carry lover, men i 2006, Indiana tok et stort skritt fremover ved å la en lisens som ikke må fornyes hvert femte år.

Bruksanvisning

En Bestem om du er kvalifisert til å motta en skjult bære tillatelse i Indiana før du søker om en levetid lisens. Delstaten Indiana har en rekke kriterier en søker må oppfylle før han eller hun kan få en levetid carry lisens. Du må ha noen forbrytelse eller vold overbevisning på posten. Du må være minst 18 år eller 23 år gammel hvis du begått en forbrytelse da du var under 18 år Noen forbrytelse arrestasjoner uten overbevisning kan hindre deg fra å få lisens i tillegg.

2 Ta kontakt med din lokale politiet for et program. Hvis du bor i byen, ta kontakt med det lokale politiet i ditt distrikt; for de som bor utenfor bygrensen, kontakt din lokale Sheriff avdeling. Din lokale politimyndigheter må anbefaler du som en ansvarlig pistol eieren og deretter sende søknaden til Indiana State Police. Spør din lokale byrået hvis de sende søknaden, eller hvis det er ditt ansvar, da dette varierer over hele staten.

3 Fyll ut søknaden og signere supplement kortet indikerer bære tillatelse avgifter. Fullfør fingerprinting nødvendig. Husk at fingeravtrykkene dine forblir i delstaten Indiana database.

4 Inkluder sjekk eller postanvisning gjort ut i delstaten Indiana med søknaden. For nye tillate søkere, er den totale kostnaden $ 125. $ 50 er for en lokal avgift og $ 75 er for en statlig avgift. Du vil motta all men $ 20 av dette beløpet dersom staten avviser deg. Hvis du har en fire-års fornybar tillatelse, må du vente med å søke om din levetid lisens inntil 180 dager før tillatelsen utløper. Når du er i stand til å søke, er den totale kostnaden $ 100. $ 40 er for den lokale avgiften og $ 60 er for staten avgift. Du vil motta all men $ 10 staten avviser søknaden din.

5 Vent minst 4 til 8 uker å motta din lisens. Tillat for ekstra tid i tilfelle staten avdelingen opplever et etterslep i programmer. På grunn av populariteten til levetid lisens, dette er ikke uvanlig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com