Ernæringsmessige verdien av baby Spring Mix

August 25
Ernæringsmessige verdien av baby Spring Mix

Den gjennomsnittlige amerikanske forbruker ca 30 pounds av salat hvert år, noe som gjør det andre bare poteter i USA vegetabilsk popularitet, ifølge Hidden Valley. Til tross for dette, de fleste amerikanere fortsatt ikke klarer å konsumere minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker daglig, som anbefalt av American Cancer Society. Forvasket, smakfull og klar til bruk rett fra pakken, salat-baserte babyen våren mikser tilbyr en enkel måte å legge til grønnsaker til nesten alle måltid.

Grunnleggende

En 2-cup delen av generiske babyen våren blanding inneholder 15 kalorier, 4 gram karbohydrater, 2 gram kostfiber, 2 gram protein og null gram fett, ifølge LIVESTRONG.COM MyPlate. Denne del størrelsen på babyen våren blanding har også 70 milligram natrium og null milligram kolesterol. Den ernæringsmessige profiler av baby våren mikser kan variere noe mellom merkene på grunn av variasjoner i greener omfattes av den enkelte mix.

Vitaminer

En 2-cup servering av Earthbound Farm blandet baby greener gir 120 prosent av den daglige verdi, eller DV, vitamin A og 50 prosent av DV av vitamin C, basert på en 2000-kalori diett. En lignende servering av Dole våren blanding tilbyr 107 prosent av DV av vitamin A og 11 prosent av DV av vitamin C. Den samme delen av Fresh Express våren blanding har 53 prosent av DV av vitamin A og 17 prosent av DV av vitamin C.

mineraler

Earthbound Farm blandet baby greener har 20 prosent av DV av jern og 6 prosent av DV av kalsium per 2-cup servering. Samme mengde Dole våren blanding tilbyr fem prosent av DV av jern og fem prosent av DV av kalsium. En 2-cup servering av Fresh Express våren blanding gir 6 prosent av DV av kalsium og 4 prosent av DV av jern.

Visning forslag

Drypp babyen våren blanding med en full-fett salatdressing inneholder hjerte-sunn rapsolje eller extra virgin olivenolje for optimal næringsopptak. Oljebaserte salatdressinger gjør at kroppen din til å absorbere større andeler av sunne næringsstoffer som vitamin A, mens fettfritt og redusert fett dressinger betydelig redusere næringsopptak, som rapportert i august 2004 utgaven av "The American Journal of Clinical Nutrition. " Begrens dressing servering størrelse til 2 spiseskjeer hvis du ser på fett og kalorier.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com