Hva er Sepia homeopati?

March 17

Hva er Sepia homeopati?


Homeopati er en alternativ medisinsk system forankret i begrepet lignende lidelse eller like-kurer-lignende. Dette konseptet utforsker hvordan kroppen skaper forsvar eller motstand mot sykdom og sykdom ved å ha kroppen bruke en lignende reaksjon fra en annen stimulans. Eksempel: Kinin gir symptomer som ligner på malaria hos friske mennesker, og det er nå brukt til å behandle malaria. Homøopater bruker kraftig utvannet urt, mineral- og insekt ekstrakt formler, kalt rettsmidler, for å provosere symptomer i en sunn kropp. Homeopatiske midler er basert på prinsippet om at urtemedisiner beholde biologisk aktivitet etter å ha blitt blandet kraftig, og utvannet en rekke ganger.

Historie

Aristoteles brukt navnet Sepia for å beskrive den indre skjelett av en type cephalopod kjent som en blekksprut. Sepia er slekten av ca 150 arter av blekksprut. Dette cephalopod Omfatter blekksprut, nautilus og blekksprut. Sepia er faktisk en type svært intelligent, invertebrate mollusk som sender ut en dypt brunt blekk når konfrontert eller overrasket. Dette gjør at akkar å unnslippe.

typer

Sepia homeopati refererer til to forskjellige konsepter. Sepia som en fysisk og psykisk tilstand og som et middel. Delstaten Sepia observerer klienten fra en representasjons synspunkt, nesten som en legemliggjøring av innholdet i Sepia.

State Of Sepia

En person, som regel en kvinne, kan presentere kjennetegn eller symptomer på Sepia. Disse inkluderer: et høyt aktivitetsnivå, en preferanse for å være i bevegelse, gjør og dans unntatt når konfrontert, når de vil presentere seg selv som helt i ro eller de vil trekke seg kraftig. De liker deres personlige plass i den grad at andre kan finne dem asosial. De er uavhengige av natur og misliker å bli cornered eller forpliktet av andre. De er ofte obsessive om renslighet. De er noen ganger likegyldige til sine barn og ektefeller. De er kreative, åndelig og intuitivt, med en høy grad av selvbevissthet. De er irritabel, kort lunte, usikker, med en lav sexlyst og de ofte føler seg utmattet. De har problemer med sympati. Andre finner dem maskuline, kald, hard eller vanskelig. De føler ofte kjølt og er følsomme for manglende måltider, samleie, nærmer stormer, nærmer menstruasjon og graviditet.

Sepia som et middel

Sepia, som et homeopatisk middel, refererer til et preparat laget av blekk av en blekksprut, vanligvis tatt fra Middelhavet, Tasmania og New Zealand. Blekket er høstet og tørket før den ble gnidd ut, eller malt til et fint pulver, med laktose for å fremstille en mor skjær. Et skjær er løsningen produsert av macerating og bløtlegging materialer i alkohol.

symptomer

Sepia homeopatisk middel er ofte brukt til å behandle: de fleste symptomer assosiert med menstruasjonssykluser inkludert premenstruelle stress, menstruasjonssmerter, samleie ubehag, tretthet, dårlig fordøyelse, hetetokter, feber, hodepine, hyppig trang til å urinere, utflod, trost, rennende øyne , chill, kulde, candida, verkende rygg, gass, åreknuter, svette og misfarget, kløende hud;

Advarsel

Klienter bør ikke selvforeskrive homeopatiske midler. Homøopater er opplært i homeopati og diagnose. Anbefalinger rettsmidler gå utenfor rammen av denne artikkelen. Folk under omsorg av leger eller de som tar reseptbelagte medisiner bør informere alle utøvere av andre medikamenter, narkotika, urter, kosttilskudd og ernæringsmessige valg for å forebygge uønskede interaksjoner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com